Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nismo pravili naivne kikseve na Kosevu protiv Mladosti i Borca, tamam bi bilo za titule!
Donekle se slažem sa tobom, ali šta bi bilo da Željo nije prosuo sve one bodove koji su trebali biti sigurni. Ipak se dva sarajevska kluba trebaju boriti za titulu kako i dolikuje BH ligi.
a tek nesretni gol sirokog u 90min.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo, dobri golovi, Nikola objasnio. :) http://youtu.be/0gZIssPgTOQ
Zna se ko ce prezimit na 1. mjestu :D
nada zadnja umire, ali ipak umire. zeljo sampion :)
zeljo,siroki i olimpic imaju jake ekipe za prvaka,ostali su k..urac obicni..ovo sarajevo se nesto ku..rci pa protiv rudara..rudaru ponitiili dva cista gola i protiv radnika pitarima svirali ne postojeci penal,pa kako vas nije stid se gvalit jadnici jadni
Jos kad dodje novi trener, mozemo do titule.
ajmo siroki zrinjski i vitez
da bi neko prezimio na drugom mora neko prezimiti i na prvom :)
uz dobru zimnicu moze se deverati
Evo samo usput da "pozdravim" onog kretena ili grupu njih koji su odlučili da ne dozvole komentare na ovaj novi članak o udomljavanju dva psa iz Sarajeva u Engleskoj. Ovo je stvarno prešlo granicu! Sve se može komentarisat, širit mržnja i primitivizam, ponižavat porodice ubijenih i stradalih u nesrećama a ne može se ništa reći o psima. Još jedan dokaz o nakaradnom stavu da su psi kod nas vrjedniji od ljudi. Nešto sad kontam, nek su mater im poganu kad mi ništa ne radimo. Dabogda pocrkali!
Sa ovom ekipom,i ovakvom igrom,pa prezadovoljan !
gledaj prvih 5 gradova! Sarajevo Sarajevo Široki Brijeg Mostar Banjaluka haha od svakud po malo
https://www.facebook.com/pages/Sigurni-parovi/238427339653735 momci daju 100% sigurne parove, pratim ih vec 2 godine i napokon sam ih nagovorio da otvore svoju stranicu na fb tako da vas molim da lajkate, vjerujte necete se pokajati
https://www.facebook.com/pages/Sigurni-parovi/238427339653735 momci daju 100% sigurne parove, pratim ih vec 2 godine i napokon sam ih nagovorio da otvore svoju stranicu na fb tako da vas molim da lajkate, vjerujte necete se pokajati
Samo da konstatujem da o cukama Loleku i Boleku ne možemo komentarisati, ali zato o vjerskim svetinjama možemo govoriti šta nam je volja. Bravo, Kristx!
Samo da konstatujem da o cukama Loleku i Boleku ne možemo komentarisati, ali zato možemo vrijeđati vjerske svetinje koliko nam je volja.
pa vise vole te kerove nego nas ljude i u ovoj razjebanoj drzavi vise prava imaju ti kerovi nego mi
Nikola opet sjajan pogodak kao i prije dvije sedmice, a mozel neko bolje od njega