Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomocnici Ivan, Zoran, Alisa...sreca pa se bira po strucnosti, a ne po nacionalnosti. Tuga!
A Hurem je otjerana zbog povezanosti sa FK Sarajevom.
Gico Zeljkovic se naljutio izgleda..
Selektor ženske reprezentacije treba biti žensko. Kao što je muške reprezentacije muško. Vama je nezamislivo da žensko vodi mušku reprezentaciju BiH. Eh tako je kad muško vodi žensku reprezentaciju. Drago mi je da je Hurem otišla, velik je njezin doprinos ali bilo je vrijeme, ali nikako zamjenom sa muškim selektorom!
Dinastija završena...
samo je Halid Genjac nedodirljiv
opet muski preuzimaju 🤣
Treba poso dati nekome ko je učinio za nogomet u bih i ima rezultata u radu na prostoru države.ovaj iz svicarske došo uzimat pare potkupio da ima mogučnost da napreduje.odmah če uporedo tražit angažman u švicarskoj samo sad kao selektor.
Raščića nemoze ni OHR pomaknuti, Čeferin mu nemoze nista
neka Dušanka Majkić će biti novi selektor ko da gledam....Samira je bila odličan selektor al neko je najušio lovu i ovdje...
Selektor ženske reprezentacije treba biti žensko. Kao što je muške reprezentacije muško. Vama je nezamislivo da žensko vodi mušku reprezentaciju BiH. Eh tako je kad muško vodi žensku reprezentaciju. Drago mi je da je Hurem otišla, velik je njezin doprinos ali bilo je vrijeme, ali nikako zamjenom sa muškim selektorom!
Skoro 13 godina kao selektor je donijelo neke rezultate (puno bolje od kvaliteta i popularnosti ženskog fudbala). I naravno Vico je još jednom odlučio da uništi bilo kakav uspjeh.
Ova laje ko kočijaš.
Sutra snijeg
Sta brišete komentare Gicini poltroni
Nije samo tebi, brišu svima sve komentare redom iz nepoznatih razloga. Nebitno komentarišeš li o politici, sportu, influenserima, autentičnom bajramskom tres leches sa chia sjemenkama po tradicionalnom naninom recptu - obrisaće ti komentar.
Koliko je bezvezna zenska repka i liga pokazuje to da je ova u 13 godina, od 73 takmicarskih utakmica, pobjedila je samo 21, i od tih 21 su 16 bili pobjede protiv Sjeverne Irske, Farskim Ostrvima, Malte, Azerbejdzana, Kazakstana, Crne Gore, Gruzije i Bjelorusije. I ostala na toj poziciji 13 godina na osnovu toga.
S obzirom kakav je kvalitet i popularnost našeg ženskog fudbala, to je i te kakav uspjeh. Kad bi naša muška reprezantacija dobijala te iste repke što si nabrojao, gdje bi nam bio kraj. Kvalifikovali bi se na svako Evropsko prvenstvo.
ko da je muska bolja
Hahaahhhaaha joj sto nam se sveti smrdo,prvo vise repka ne trenira u Butmiru nego na Grbavici (sto znaci zeljo ostaje u ligi a i treba),drugo Samiri otkaz koja radi u FKS,sljedece se ceka,moraju neki protesti bar nas "pitara" kad ostali jadovi sute.DIV IDE DALJE,MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!!!SVI NA KOSEVO VECERAS.
@IstokKoseva zasto je Div sutio kad su Rođene karali na pravdi Boga, samo malo gore???
Div nije sutio nego se odmah prikljucio,onda je Velezu Vico dosao u posjetu i obeco novu travu i od tada Velez suti i ne javlja se vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jel moguće
Halid Genjac za sirotinju