Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji li neko pismen u NS BiH, posebno od ovih koji se kunu u Bosnu da ode u sjediste UEFA-e da zakaze sastanak da se iznesu sve prljavstine koje se rade kod nas. Sada je Sarajevo na tapetu ali sjetimo se Veleza, Zeljeznicara, Tuzle, Mladosti DK. Svi su prosli torturu Saveza. Ima li sanse da se oformi neka grupa gradjana koja ce pripremiti materijale i otici u sjediste fudbala Evrope. Pa ovo je strasno sta se desava.
pa to je cilj ovih rusitelja, razumijete li da uefa ne ispravlja neko suspenduje... dakle kad bi neko zapeo da pokaze sve oco (a znaju oni to vec naravno samo niko sluzbeno nije pogurao), odmah bi nas suspendovali iz svih takmicenja... a rusiteljima je cilj da sruse
Jedini cilj su pare i uticaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo nek ne ide naprijed. Cilj je uništiti sve što funkcioniše i što je bosanskohercegovačko.
vratiti ljiljane na dresove repke
kara nas Vico da valja i nek kara kad moze
Vrlo zanimljivo, kako je tendeciozno napisan članak i doveo do komentara onakvih kakvi jesu. Ajde sad, svi vi dušebrižnici ukucajte u pretragu ženska rep BiH ili Samira Hurem. I lijepo pročitajte šta se ranije komentarisalo, vezano za dotičnu selektorku. Minimum 90 posto negativnih komentara i zahtjeva za njenu smjenu od komentatora, a sad fol svi kao u odbrani dotične.
Vico radi šta hoće, i kod kuće nam se smije i veli: Koji su ovo levati. Prvo je uništio muški fudbal, a sad udara i po ženskom. Svaki, pa i mali uspjeh sasjeca u korijenu.
Vrlo jednostavno, nakon neosnovanog jednostrano raskinutog ugovora, oštečeni ima pravo da traži nadoknadu. Znaći Savez mora da isplati ugovor do kraja. Realno je i bilo vrijeme za promjenu, ali ovo što su uradili je kranji bezobrazluk. Pokušavaju preko nje da pokažu mišiće. Tako pokazuju svima koji imaju vezu sa Sarajevom da će biti sankcionisani. Mali miševi poput Hdžibegića će potrćati da se ulizuju Savezu i ograde se od kluba.
Samira Hurem i Esad Ibrahimovic su stvorili ovu reprezentaciju iz nicega i godinama bez feniga plate i kada su stvorili nesto onda otkaz.Sramota velika
Svašta, pa ne može biti doživotno selektor. Neka proba neko drugi.
Vicine varošarije
Ništa ti nisi napravila. Malo bi na misice da bude trener. Ne moze to Hurem.
Gico Zeljković.......prvi znak slabosti
Svaka tebi cast, ima tu i uspona i padova ali radila si. Medjutim likove poput rascica(babo u ns) nemoze niko zamijeniti bez obzira na rezultate ili jednog culuma(pomocnik u borcu) i sl.
Svi gledamo i uzivamo kad nekog unistavaju a ne znas da ta ista mečka ce brzo zaigrati u tvojoj avliji. Bosnjo osvjesti se vidis da ti sistemski unistavanju svetinju to jest ko voli nogomet ili ti fudbal. Zajednicki podignuti glas i stat u kraj Vici, Misimovicu i ala takvim grobarima...
od 2011 selektor. koliko je i sta napravila ne znam, ali treba nekada i promjena. dosadi igracima uvijek isto lice i trening. ne mora sve biti politicki gledano.
Šta je Ferguson u Man Utd to je ova žena u BiH ženskom fudbalu,znaci ne treba promjena,ako ne znas nemoj pametovati.
A sada Misimović pokušava da moli Vicu da ne otjera Karabega. Koje gnjide i jedan i drugi. Il savez il FCS.
Bravo Samira. FK Sarajevo sada mora zabranit svim uposlenicima kluba učešće u radu saveza, i reprezentativnim selekcijama adminisracija, doktor, fizioterapeuti i ostali.
Semira Bosnjakinja i odmah ne valja NS...!?