Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi bi i repku Vatikana pobjedili 1-0
Grcka ga sisa protiv Slovacke. Slovaci ce im guzove oderati. Ja ne znam kako su uopste Grci dobili Slovacku. Mora da je Salpigidis pogodio Papucardopulusa u ledja pa Mehopilgidis noktom nabacio Safetdallous-u pa on pogodio sudiju i lopta se nasla u mrezi.
Pa Picka im materina znaju da smo mi prvi na tabeli i oni se i dalje takmice. I sami znaju da ce mo mi proci Na SP a oni idu u baraz portugalu kada su portugalci nas guzili neka sada malo i njih *** im materina :)
Grci će dobiti zadnje dvije utakmice kući (Slovačka i Lihtenštajn), mi ćemo dobiti Lihtenštajn glatko, ali onda će biti drama u Litvi, nadam se sa pozitivnim rezultatom po nas!
Oni i Čečeniju ili Kosovo koje će tek dobiti repku ne bi pobjedili više od 1:0, jbg ljudi igraju najšugaviju igru na planeti al pobjeđuju, nema opuštanja bilo bi dobro da Grci kiksaju protiv Slovaka i to bilo to...
Jbga Grci bar znaju igrati na rezultat, a mi ne mozemo pobjediti kad nam najvise treba, nadam se da u zadnjem kolu necemo potcijeniti Litvaniju u Viljnusu, kao sto smo Slovake, jer ce onda ti isti binarni Grci ici u Brazil.
Nismo mi za velikih utakmica, jer igramo previse srcem, bez taktiziranja. Mislim da ce se u Litvaniji to zakomplicirati totalno
E ebi ga. Cudi me da su ih nabili sa tolikom razlikom.
Baš su ih poderali. XD
Ma koji grci, slovaci ce ih rastaviti na komade IDEMO U BRAZIL !
Smetljari..
Smetljari...
U BRAZILU U BRAZILU
zabijte sebi minimalno u supak jednu qrcinu! ima da vas nakantaju u barazu
Ako ovako ostane, ne idu u baraž. Plasiraće se direktno kao najbolji od svih reprezentacija koje zauzimaju 2. mjesto :D
ma ne bi ja njima dao ni u baraz s ovom gol razlikom
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
valjalo je Lihtenštajn dobiti 1:0 mesare, taksiste itd
http://www.youtube.com/watch?v=w03FdtJ_srk
go dragons go
inače Grčka nikad ne pobjeđuje s 1:0, ne znam šta im se desilo večeras ?!
normalno da ne pobjedjuje gube Ljudi