Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebaju otići u man city. ;)
ma trebaju ici obojica, oni su prekvalitetni za hoffenheim :))
Salihovicu, eventualno i Ibisevicu, bi bilo najbolje da ode u neki \"prosjecni\" klub, ali u Engleskoj. Svojim zalaganjem, \"fizikom\", odlicnim pasevima i slobodnjacima bi se tamo sasvim sigurno i izborio za svoje mjesto pod suncem kakvo oduvijek i zasluzuje, a vjerovatno i vise od toga za par godina.
Pa bilo bi vrijeme :-) samo da ne zavrzse na ruskom groblju
mislim da je hoffenheim izgubio onaj rejting iz prve sezone kada su svi mislili da ce to postati drugi bayern u njemackoj, odlaze kvalitetni igraci jer hopp vise nije spreman invstirati u klub koji bi redovno igrao u kupu sampiona. hoffenheim je postao prosjecan klub i salihovicu i ibesevicu bi najbolje bilo da odu u neki jaci klub.
Dodjite obojica u Schalke !!!
I hate SAP
bjez sejo iz selendre
kad dou i hoffenheim ce ko i wolfsburg(otisli dzeko i miske), u grcevitu borbu za opstanak
I vakat je vise da odu
To bi bilo genijalno...