Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti Boze..Majstore nadam se da ces biti spreman za Portugal 100% sve najbolje u karijeri..
hajde vala i proklet bio ko te opet povrijedi
Zajebah se i ja u zivotu... Vise sam se naviko na onaj lyon. Ali, imamo jos jednog saveznika u lyonu, nikad ne reci nikad. Mogo bi ga 2-3 puta potkaciti, onako zbog Miralema i jaranstva, da mu malo rastereti. Ima u onome malom lovrenu bosanske krvi, malo mi baca na krkana :-)
e moj brate gdje ti zivis-Pjanke je od nedavno Rimski Vuk Ja bi bas volio da Ronaldo igra-neka malo, nema njega u velikim utakmicama
To sejo majstore bas se sve lijepo poklapa... Svi su zdravi, u formi, a boga mi i vjezbaju zabijanje golova. Ima da one cigane obrukaju pred cijelom planetom i sire. jos samo kad bi mali Pjanic naceo malo onog kituljicu ronalda, igraju 02.11, to bi bio kec na desetku... A mogo bi ga malcice osakatiti i onaj Lovren, valjda su jarani... Odmah bi sa balkona skinuo tursku, a objesio hrvatsku zastavu :-)
Sta je, nemate neki svoj portal ili slicno pa ovdje buharetis i patis od teritorijalne potrebe?
imam dojavu, utakmica BIH - PORTUGAL ce se zavrsiti 1 : 1, i oba gola ce past u zadnjih 20 minuta.. eto tolikooo.. zapamtite ovaj komentar
eto kakvi su bosanci,ni na tih 24% sto imaju nije dobro dosao...
za zrinja-zmaj: e ti takozvani bosanci ti se izredali na m.a.t.eri
to Sejo majstore obradova me ova vijest kao malo koja
Dolazi Sejo sine, trebaš nam da \"udavimo\" Portugal !! SRETNO MAJSTORE !!
http://www.facebook.com/pages/UEFA-Mafija/150604768369932 upadajte!
\"Tvoja majka je fuksa\" eto na cistom Bosanskom jeziku
Sejo kralju,trebamo te ko vitamin C
za pocetak aje sastavi JEDNU RECENICU na HRVATSKOM ili tzv.\'\'BOSANSKOM\'\'
Sejooo...Dakle necemo se brinuti za lijevi bok a da Lula igra desnog boka
PEDERICNO DOLAZI KUCI