Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekrem Jevric part 2
Pa đe si Braco lutko naša. Bio si igračina pa volili te ili ne i jedan od rijetkih sa ovih prostora koji je igrao na više pozicija i na svakoj pružio dobru partiju.
Pa i Pjanica u repki nije dugo bilo
E moj Hasane, koja si ti igracina bio. Dobar Bajernu 9 godina. Nama nisi. Blatili su ti ime na utakmicama, to sam licno cuo. Hvatali se tamo za Barbareza, koji se za razliku od tebe, znao prodati. Ali ja se sjecam i 96te. Medju prvima si stigao u tada novu reprezentaciju i ako si ispunjavao (skoro) sve kriterije da postanes njemacki fudbaler, uz to jako brzo i reprezentativac. Nazalost nisi bio tip igraca koji je sam mogao puno da napravi. Tebi je trebala jaka ekipa. A levati nikako to da shvate
evo rasplaka me! U reprezentaciji se vukao po terenu ko mrtav konj, stedio se za Bayern!
@@vezirac@ De nemoj mi te price. Glupost koju je izmislila nasa raja da bi imala sta pricati. Covjek se trudio koliko je mogao. Nije nikad bio vodja na terenu ni ti je bio tip igraca koji je znao sam da nesto odradi. Uvijek je ovisio o drugima. Ali je bio takticki i fizicki spreman da se uklopi u svaku dobru ekipu, sto mi (nazalost) nismo bili. Kasnije dosli drugi, preuzeli ulogu govornika i prodali se kao fol oni dobri sa raznim navijackim grupacijama. A sta su konkretno uradili? NISTA!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Pa to znam i ja hahaha reci mi salihamidzicu jos da pjanic igra trenutno u romi !?