Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nek je sretno..onu radost protiv levskog nikad mu necu zaboraviti kao i svi drugi navijaci voljenog nam kluba.. Bolje mu i jeste u dinamo nego u bugarsku..tu je iga prvaka bar 90 % zagarantovana..
svako dobro maistore...donio si nam puno radosti,sve naj naj i da te zdravlje sluzi.
sta ce im on :D Dinamo zagreb: Gesamtwert 36.400.000 € imaju vrijednost ko 6 puta FKS :D
zabio gol ŽELJI i pogodio prečku šta mu bolja preporuka treba. nek ga je vala poćero jedan seljak manje u fcS(eljačkom) FCŽ
Trebali su ga kupiti Lijanovići, mesnat je.
"Više detalja o samom ugovoru trebalo bi biti poznato tokom petka." :D Kakav je ovo crnjak od recenice? Steta da Sarajevo nema novca da zadrzi ovog momka. Mamic ce ga uzeti jeftino, a za 2 god prodati jako skupo. Pozdrav iz Beograda.
G. u. z. o. nj. a.
eto saida za godinu u kozaru
neki dan novinari klix-a napisase da je ovaj lik novi igrac cska, ja u komentaru napisem da je lik novi igrac dinama, ali levati ne vjeruju...
bolje da je kod nas ostao mamicu ce umjesto obicnog ugovora zivot na papiru ostaviti
mamic mali GRACIC
I ONDA CE IM BITI NA KLUPI !
se debeli,lafo!Skontali u Bugarskoj da ga ne bi mogli nahranit,pa sve da mu koncentrat u valov stavljaju!Al Dinamo ce za njega nabavljat pojeftino refuze iz gavrilovica!Haj,bolje i to nego virsle OVAKO!
dinamo je daleko najveci,najbolji i financijski najstabilniji klub u ovom djelu europe,bravo za momka da se odlucio da dodje u zg.barem ce da igra ligu prvaka i dogodine,,,a ne po ovim bosansko-bugarskim pasnjacima!
PUNO BOLJI IZBOR I SA OVAKVOM NEKVALITETOM ZA JACE LIGE,MAMIC CE GA UVALJATI ZA 5-6 MIL NEKOME...
kako samo isprovociras usijane pitarske glave uvijek i nanovo, cudo jedno. svaka cast hjahaha
Djeca nam se smiju moj Reufe... :D