Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjana ulazi oko 60 minute ako zatreba makar sa gispom na nozi... u to nema sumnje..Bosanac je to u duši... Miske dokaži da nisi za staro gvožđe, začepi dušmanima usta... u pobjedu Zmajeva ne sumnjam ni mrve jedne... dosta više terora, Bosna je ovo !!!
Ako pobijedimo Grcku okrenucu JANJE !
sretno Bosno moja. Nije los X. Nije katastrofa ni da izgubimo. Bojim se samo papanske reakcije i klasicnog bosnjackog momenta - iz krajnosti u krajnost. poz iz tz. SRCE NA TERENU!
@nidoli......"e" "pa" "ni" "su"
Totti, sve je to lepo, samo mislim da nije u redu da jedan Bosnak Grke naziva siromasnom ciganijom, ti ljudi su u istoriji nesto postigli, imaju veliku istorjiu, i danas i pored krize, imaju plate od po 100 evra! A ti sta imas? Bosnjaci sta su napravili? Sadaka, saneri, dizelasi, turska kahva i to.
A po cemu to ni su? Ja mislim da je su.
Pravo mi je krivo sto susic u ovu utakmicu ulazi bojazno, Ni Su oni bolji od nas al mogu lako da izgube a mogu I da iznenade. Pitam se Zasto smo igrali tolike prijateljske utakmice sa reprezentacijama sa kojim smo igrali sto puta, Zasto ne igramo da jakim reprezentacijama iz Evrope ? Mislim da bi Sada I grci mnogo vise bojaznije igrali nego sto ce sutra da igraju , ma ne Samo grci.nego svi sa koji nama dodju u grupu.
www.kraljevskaporodica.ba
NA FACEBOOKU POTPISITE PETICIJU ZA POKRETANJE TUZBE PROTIV TAKOZVANE BOSNATV ! BANDA JE UKINULA BHT1 I FTV OD PROSLE SEDMICE SVOJIM KORISNICIMA, MADA JE PRETHODNO UREDNO NAPLATILA GODISNJE PRETPLATE ! BANDU SAMO NA SUD, BAREM U UREDJENIM DRZAVAMA ! ....BRAVO....to je pravi odgovor za pohlepnu b.a.l.i.j.s.ku bandu, takozvanu bosna tv i 'ayat tv, koja zrtvama agresije, protjeranim bosnjacima, servira samo c.e.t.n.i.k.luk u svom takozvanom programu, a hoce extra v.i.p. cijene za prenos utakmice !! BANDU SAMO NA SUD - BAREM U UREDJENIM DRZAVAMA! I OTKAZIMO PRETPLATU ! PROGRAM IONAKO NE VRIJEDI NISTA !
O-O HAJA ETO VIDJECETE ,ONI CE RADIT UGLAVNOM BUNKER NECE NAM PRAVIT NEKE PROBLEME ALI NECEMI NI MI NJIMA MOC NISTA ,OVO CE SE RIJESIT U NAREDNIM UTAKMICAMA KO 1 A KO 2
Treba ih napadati sredinom a ne ubacivanja s bokova koja su čisto gubljenje lopte. Ići sredinom na Džeku i Ibiševića na 18m i dati igračima slobodu da driblaju i izvuku udarac-gol ili faul ili penal. Ne možemo stalno isto igrati i forsirati nazor ubacivanje sa strane kada i nemamo igrača koji ima precizan centaršut da pogodi Džeku ili Ibiševića u glavu a odbrana Grčke beton. Hrabro, lepršavo i čvrsto 2:0 za BiH.
PJANIC nece igrati u Petak a igrat ce u Nedelju za ROMU e Stvarno je P...A ako bude tako .Razultat 2:1 za nas.
Posao ne mozes trazit na sportskim vijestima izadji i malo prosetaj od firme do firme a nas ostavi na miru, zanima nas samo sutrasnja tekma !
Treba dati malom Stevanoviću više prostora, a mislim da bi u sredini odradio dobar posao, obzirom da je odličan tehničar !!!!!
Dodji kod mene da pocistis wc ako nemas posla.
bez Pjanića smo donji, realno
youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Rgox84KE7iY#!