Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ne brine te to sto Tino i Kvrziv vec mjesec dana ne igraju u prvoj postavi u nekim usljivim klubovima hnl/a a vodit ces ih na svjetsko? Ne mogu vam opisati kako me Susic razocarao, mislio sam da je gospodin, da se ovakve stvari nece desiti. Leglo korupcije je nasa repka.
šta se brineš ,dok je avdija tu on će igrati za trojicu
Fahrudin RAdoncic je najvece zlo na svijetu i ne smijmo mu dati da dodje na vlasti u oktboru jer cemo svi biti donji. Ovo sto mu kao popularnost raste je samo njegova prevara jer je pokusao da iskoristi proteste i umjesto da stiti zgradu predsjednistva i drzavne simbole on je pustio njihovo paljenje. On je zlo. SDP i SDA su jedine prave bosnjacke stranke koje se brinu za BiH, a svi ovi sa strane neka se vrate odakle su dosli ne rebjau nam u nasoj BiH. Mozemo i bez njih zemlju izgraditi. Naprijed SDP na nrednim izobirma uz vas smo!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A Muhamed Bešić?
A da probamo i Begovica u napadu.I on moze gol zabiti.Mozda Dzeko dobro igra odbranu,a Pjanica na gol staviti. :p
Bravo nosonjo a Tina stavi umjesto Begovica ;)
realno.... ogroman uspjeh je plasman u brazil realno,,, sušić je zajedno sa cijelom timom bez izuzetaka postigao ono što niko nije... realno... ne trebaju se brinuti ni džeko ni spaha, pjana, miske, vedo, bega, izet i ostali jer mi svi znamo ko je odveo bih u brazil... i oni koji su ga odveli ti će i igrati u brazilu to dobro zna i sušić i svi ostali.. realno... SP je za zemlju kao naša rijetkost i takođe predstavlja odličnu priliku za promociju kako ličnu tako i onu bezličnu što će reći da je neminovno da će tu biti i onih koji "realno" nisu zaslužili da tu budu... realno... zli jezici će reći da smo imali sreće i da smo se provukli što realno nije tačno... bih je postigla haman najviše golova u kvalifikacijama, džeko haman najbolji strijelac itd... realno... nerealno je očekivati da se svima ugodi... forza bih... forza pape... forza fanatikosi... makar ispali (gluho i daleko bilo) u prvom krugu.... e ba, bili smo u brazilu... i fali mi još oko 100 sličica da popunim album...
Moli se Emir Spahic da ne glumi Edina Dzeku :)
Cijenim te Safete ko rođenog svog, al nemoj hl*** zasrat sa spiskom, nece valjat.
Probaj nece bit crveni nit penala :)
Ma gdje će Spaha igrati špica u repki hahha defanzivac teški koji igra srcem! :)
Treba samo guzzit....
Dovoljno sam star da se sječam Papeta, ali mi Safet Sušić kao selektor nikako ne leži. Može se on dragom bogu zahvaliti što mu se potrefila generacija koja je svoje promašaje već odradila u ranijem periodu i što se nešto nove djece kao što su Kolašinac, Bičakčić i Hajrović odlučilo da igra za naš najdraži tim. Meni ne smeta da dovede svog sina pa ni bratića u reprezentaciju ako igraju na nivou koji je dovoljno dobar za ovu reprezentaciju. Ali da li je Tino Sven dovoljno dobar to ću njemu ostaviti na dušu. Onaj interview gdje spominje Desanku Šakić je ispod svakog nivoa. Pa nisu naši igrači balavci niti maloumnici da ih on tako tretira. To se možda moglo u njegovo vrijeme gdje su igrale intelektualne veličine poput Brnovića ili Milka Debilka pa ni tad niko pa ni veliki guru Miljan Miljanić nije sebi mogao dozvoliti takvu glupost. Ili da dva puta k'o fol zakasni na avione. Safet Sušić je selektor i nije više Pape.
ne seri sviju ti, svi ste vi selektiri, kurcine.
Sušić je gigant, vjeruj mi ni za 20 godina neće niko kvalifikacije odigrati kao pod njegovim vodstvom, a vi jedite govna, čovjek je bio među 2-3 najbolja igrača na svijetu u njegovo vrijeme, šta dalje da se priča..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo ti eksperimentiši u Brazilu...
Eto imamo i novog napadaca hahahahahahah, pa zovi Zeca momak briljira u turskoj koja je po meni sigurno jaca on hrvatske lige odakle dolazi Tino koji po meni u onoj utakmici nije ništa pokazao, ili malog Hadzica iz naše lige.
Susic me zivcira sa Avdijom i sve to, ali nije sad vrijeme za revolt. Sad moramo stati iza njega bez obzira na sve jer je SP tako blizu. Nije sad vrijeme da razbijamo ovo sto smo napravili. Moramo dati Susicu to sto je zasluzio i nek zavrsi covjek svoj posao. Svakako ce neko drugi doci na red nakon SP-a. Sad moramo samo podrsku njemu i igracima pruziti da ne bi se ovo raspalo i da ne bi se obrukali ispred svijeta.
ne sam Safete.......
bm ga budalasta.....
Ja se zajebavo neki dan sa komentarom Spahic treci spic a ovaj ozbiljan xD