Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto Sušić zvani Safet još nije oprostio svom imenjaku, kad je mogao Begoviću i ekipi zbog neigranja onih prijateljskih utakmica ? Jedva imamo skuckanu odbranu, a Nadarević nam ne igra.
igrac koji u dvije reprezentativne utakmice za redom,glavom ide na kopacku protivnickog igraca u borbi za loptu..to je srcem za domovinu..
svaka mu cast na borbenosti al\' je klocina da je nema nadaleko
Bolje sanse imas da budes pozvan ako odigras 90. minuta za GOSK nego ako dadnes jedno 10 golova u 10 meceva kao Zlatan Muslimovic. Cuj zove Vrsajevica...ajj Boze pa Ibricic je 100x popularniji u Hajduku a jedva i on dobije sanse kad igraju se neke jace ekipe. Pa da Muslimovic igra u HNL ligi dao bi 50 golova..ali posto je u Kini ne smije igrati za nas...a do juce igro Maletic a to cak igro u KAZAKSTANSKOJ ligi
To kralju, nek si nam se vratio da nam pomogneš. znali smo da možemo računati na tebe. Hvala
ma bolji je vranjes hahahahah safet je legenda, a isto iz prve ruke na bilinom ce da bude mesdzid, bilino se prosiruje na 25-30 000, tu ce da bude i mesdzid, a bit ce i pive doduse bez alkoholne
It\'s EsKisehir, not EsHi...
\'\'potrebite\'\'???
Ode safa u zagreb tamo ce igrati redovno a zna da samo takvi dobijaju poziv u reprezentaciju ;)
Safete puno srece u nastavku karijere, zelim ti jos puno dobrih utakmica, mnogi bi pozeljeli karijeru kao tvoju. Hvala ti na svemu sto si uradio za reprezentaciju, gospodin si u svakom pogledu!!! :)
kakv naddarevic pa nije reprezentacija mahalska pa da svi koji malo sutnu fudbal odma igraju
Nadarević je rekao da neće da igra dok se na Bilinom Polju ne napravi Mesđit. respect!
Zato sto je Nadarevic kao sto se vidi karina od igraca i ne zasluzuje poziv mozda a ? ??
nema komentara..šta je BA, KAHVU u ruke i na Klixxx