Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strasan trener
Ne brini Klopp...Naći ćeš ti angažman....Zvat će te Ibraković brzo......
eto Ibrakovica "na pregovore" :)))
A.C. MILAN
sretno gdje da odeš...
sretno gdje god da odeš*
kako mi je samo onaj bajern mrzak. da je borusija uspjela sacuvati od njih götzea i levu, bili bi najbolji klub u njemackoj sljedecih 10 godina. bajern sve dobro pokupova, cim jedan klub imalo pocne da im se priblizava samo im najbolje igrace uzmu i ovi padaju. sramota.
decko bayern ima ime i novac da nisu doveli lewandowskog i gotzea doveli bi igrace slicne kvalitete tako da to tvoje ne pije vodu. bayern cupa njemacku ligu 10 godina jer uz pomoc njega njemci imaju 4 prestavnika u ligi prvaka. to nije klub kao city da ga je kupio bogatas vec je to klub koji je postepeno rastao u ovo sto je danas. svaka cast borusiji zasluzili su bolje mjesto na tabeli i oni su isto napravili odlican klub a bili su pred bankrotom ali ipak ne moze se u ovom trenutku niko iz njemacke lige mjeriti sa bayernom i nece moci narednih 10 godina.
od tog sto si ispiso jedino je tacno da bajern ima novac. od kad gledam fudbal uvijek je bilo ovako: neki klub drugi osvoji bundesligu, sljedece sezone im oni uzmu najbolje igrace. npr: bayer leverkusen- ze roberto, ballack werder: frings, klose stuttgart: gomez borussia: götze, leva, mozda uskoro i reus itd itd. u njemackoj ne moze ni jedan klub rasti do njihovog nivoa zato sto ih bayern u pocetku zaustavi tako sto im uzme najbolje igrace.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sigurno jedan od boljih trenera u Europi:-) Danke Klopp
...prica se po carsiji da ce u Sarajevo
Kažu Pape bi da preuzme Dortmund.
bilo je lijepo dok je trajalo... svaka mu cast na uspijesima koje je napravio... pellegrini dobija otkaz u cityu, klopp napusta dortmund... mozda nije slucajno..
ne treba dortmundu novi trener nego para i para za pojacanja. sve sto je valjalo su prodali a sto je ostalo se ozlijedilo. mozes tako 3-5 god. al ne duze. klopp ce sigurnk nastavit strava karijeru u najboljim klubovima. zao mi dortmunda kakvi su bili one dvije godine.