Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjebala Sarajevo, sjebala moju Slobodu sad ce i Sibenik
Sposobnost znati unovciti.
A kako se to ona kao žena ubacila i probila u sve klubove od Sarajeva do Šibenika?Zato što ima klikere u glavi a ne zbog širenja noga.Niko je ne bi držao da nije tako.Ni rodbina.Pokazala je da ima mozak za razliku od ovih krezubih kreatura što samo znaju pljuvat po portalima a nemaju dvije čiste u glavi.Nemam ništa sa njom a eto kakvi ste ova je žena koplje iznad vas.
Kod nas mozes samo propasti.
cuj pronasla investitore u fks ,ja koliko znam da je kustura doveo tana,a ona je unistila fks
kad se sjetim protesta zbog smjene husrefa, iz škole sam pobjego da odem protestvovat protiv ove... hej vi hitri bijeli dani...
To Sabrina mačkice bošnjačka
Ibričić ovu gura na sve pozicije!
Čuj kakvo prezime ..bolje nego da je Škrijelj,Nogo,Medunjanin,Zekić,Turković ..barem je iz Bosne prezime..
škrijelji autohtoni bošnjaci...čaaaasti mi 😂😂😂
PJANDURA...
Ovim pitarima niko ne valja, vazda kmece. Ciganija poprilicna. Umnozilo se lopova i u sportu, ne moze nam ni Gvardila pomoci.
Medo, podojkis pitarima.
Jeli ovo ona kojo su pukle helanke na pressici?
imas li dokaze za tu tvrdnju i ako imas dokaze tj. slike posalji mi na mejl [email protected] da dublje istrazim materiju (u suprotnom ide tuzba za klevetu)
Nije, to je druga qurva iz sfka
bit ce vam dobra prvih mjesec dana onda ce procurit kroz tih mjesec slike sa dvoguzom koju cuga u nekoj rusevini hahahaah