Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj van gal je najodvratnija faca u svijetu fudbala....i po znanju i ponasanju a kao pojava da ne pricam....
e bigaje da je i iza šporeta stručnjak je stručnjak
\"van gaal je jedan obicni neznalac\";rece strucnjak za tastaturom.
van gaal je jedan obicni neznalac, drag mi je bayern ali on i nije, bayern je na srecu prosao dalje i koga god da dobiju mislim da ce ispasti.
@ej ti... pa sta ako je zabijo... zabijao je i raul za real puno vishe, pa se opet ne zali sto ulazi sa klupe.... niti govori da bi volio napustit real, kako bi si osigurao mjesto u reprezentaciji.... to ti je jedan de.bil arogantni.... nanio je sebi vishe stete sa ovom izjavom, neg sa neigranjem....
toni je legenda....svi ste zaboravili kad je zabijo za bajern ko lud...kreteni nezahvalni