Miralem Pjanić
0

"S Monacom započinje naš pobjednički niz"

Totalsport
Miralem Pjanić (Foto: Reuters)
Miralem Pjanić (Foto: Reuters)
Subotnjom utakmicom protiv Monaca nogometaši Lyona otvorit će sezonu u kojoj će tražiti povratak na tron francuskog nogometnog prvenstva. Miralem Pjanić, ofanzivni vezni igrač kluba i bosanskohercegovački reprezentativac, obećao je navijačima napadački nogomet od samog starta.

"Svi jedva čekamo da započne prvenstvo. U dobroj smo formi i želimo to svima dokazati", rekao je Pjanić.

Predsjednik kluba Jean-Michel Aulas i trener Claude Puel javno su od vas zatražili naslov.

"Otežavajuća je okolnost što smo već dvije sezone bez naslova. Prošla je sezona bila dobra, ali smo ostali bez konačne nagrade. Kao i u svim velikim klubovima takvo što razočarava igrače. Svi želimo naslov, nedostaje on i klubu i navijačima".

"Radili smo naporno i želja nam je otići korak dalje u odnosu na prošlu sezonu. To znači da želimo igrati bolje i atraktivnije. Posljednje smo dvije pripremne utakmice (Glasgow 2-2, Milan 1-1) odigrali dobro, no izostala je pobjeda. To ćemo morati ispraviti već u subotu protiv Monaca".

"Imamo ekipu koja može sakriti loptu i morat ćemo to raditi u većini naših utakmica. To je ono što trener od nas traži i ono što i sami želimo. Želimo i niz pobjeda, a prva mora doći protiv Monaca", kazao je Pjanić u najavi sezone.