Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba osvježiti i pojačati ekipu sa najmanje 4-5 igrača.Imaju previše istrošenih veterana u ekipi,Evra,Giggs,Ferdinand,Caricck, jedino se Vidić koliko,toliko dobro drži u odnosu na navedene vaterane,ali ni Nemanja tako dobar kao prije što je i normalno s obzirom na godine!A ni Van Persie nije u cvijetu mladosti i njemu je 30 godina,da ne govorim kakav je poluigrač onaj Valencia zatim Kagawa ništa nije ili je malo šta pokazao od dolaska iz Dortmunda,a ni Young nije ništa bolji.Nani se potupuno izgubio i nema nigdje u zadnje 2-3 godine,nije ni sjena nekadašnjeg igrača,da ne govorim za Andersona,Rafaela i Fabia kojih nema nigdje.Jedino ozbiljnije pojačanje ovog ljeta je Fellaini koji se nije uklopio u novu ekipu,a teško će se i uklopiti.Sumnjam da bi puno bolje bilo i da je Ferguson ostao,ali preozbiljan je United klub i Moyes će ostati trener pa i da ne izbore LP ove sezone.Ali se pod hitno moraju pojačati i osvježiti ekipu,te riještiti velike većine istrošenih igrača,kao i poluigrača!
nisi trebao toliki text pisat, mogao si samo napisat da Unitedu treba 20 novih igraca
U Unitedu ako iko valja, valjaju Rafael, Vidić, Carrick, Rooney i Januzaj. Vidjećeš protiv Newcastlea koliko zapravo fali Rooney, a već se pokazuje koliko Carrick zapravo fali. Sve u svemu fali dobar kreativac i 2 dobra štopera, ostalo se može ukombinovati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Urušit će se kao Liverpool poslje LP-a..... Kraj je blizu
kome?
Ne razumijem, poslije izvrsne igre sa Bayerom L. ovako loša igra u Engleskoj ligi.
Svakako je Man Utd klošarski klub.
Trenera???
fergi nas nije krpio transferima i sad smo poderani :)
naravno da treba mjenjati, kao prvo, ti vise nisi za igru.
Jel se van pussy oporavio ?
ko mu jebe mater
:-)
bjezi jebac bratove zene nemogu te smislit!
pa bas mi se svida kako igrate, samo tako nastavite KTBFFH :)
podrska treneru,samo neka ovako nastavi,druga liga vapi za njima...xD
otprilike najbolje je tebe promijeniti mladjim
Munjo nebeska prvo ti kopačke o klin ... i tako kreće ...
Npr. trenera...
Počnite od igrača, neki tu igraju odveć dugo.
igra nije bila loša,igra je bila očajna