Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manchester is RED!
Amar Osim ima više trofeja nego Torpedo u svojoj historiji. Ivica Osim je stariji od Torpeda
B.a.š m.e. z.a.n.i.m.a. k.o.l.i.k.o. b.h. n.a.v.i.j.a.č.a. S.c.u.m. U.n.i.t.e.d.a. z.n.a. d.a. j.e. G.i.gg.s. p.o.l.a. c.r.n.a.c. i d.a. i.m.a. r.o.đ.e.n.o.g. b.r.a.t.a. k.o.j.i. j.e. p.o.t.p.u.n.o. c.r.n.?
izvrsna karijera i svaka cast ali on je jedna velika nula kao covjek djaba mu karijera kad svog brata u oci pogledat ne smije sve u svemu SMHRAD VELIKI
niko ne spominje da je ukrao zenu burazeru tacnije guzio je godinama,jel i to neki trofej, da sam mu ja brat bio bi on dva metra bez giometra.
Respect za ovih 650 nastupa u ligi.
@fuk. sta ti nije jasno?i zasto su kompleksasi,zato sto zezaju shitty.Komplekasi ste vi koji mrzite United jer je najveci sportski kolektiv na svijetu,a i najbogatiji.(da nebi bilo zabune,ovdje je uracunata vrijednost kluba a ne bankovni racuni vlasnika).Zato GGMU!!!!
Medju trofeje mu treba ubrojat i bratovu zenu...
@fuk što ti nije jasno? gradski rivali i glavni konkurenti za titulu?
Imao bi kitu da mu nije na celu masona zvake bar 2/3 namjestenih
"historija" ......
j3b3m KLIX-U SVE
ljolj...nije mi jasno poredjenjje sa city-em, ima jos punnnnnnoooooo klubova u engleskoj. koji kompleksasi
Poselami staru od Torpedaša...
Svaka cast ali je ljudski olos. 'dje ces bolan imati aferu sa zenom od brata?!
stara vijest, uspješniji je ne samo od man shitija nego i od pola klubova u ligi