Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
roditelji su najbolji prijatelji. u lice ti kazu sta misle, a iza ledja govore samo najbolje o tebi . cuvajte roditelje dok ih imate i cinite im dobrocinstvo .
@banKuIin345 Zato sto psujes!
@banKuIin345 ako je tako onda iskreno zalim i tebe i tvoje roditelje :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izdrži legendo uz tebe smo
Priso bi mu malo sutra da je 2:1 zavrsilo
Čini mi se da je Liverpool što se tiče ljudstva u nogometu broj 1... Puno je tu ljudina
E sad zastanimo i razmislimo o ovome i što je svakom od nas važno u životu. A oko čega se mi koljemo?
SVAKA CAST VAN DIJK
Cuvajmo svoje roditelje, djedove, bake, nane, nene, none... pomozimo im u njihovoj starosti i nemoci jer svi cemo biti u toj poziciji ako jednoga dana budemo imali srece docekati starost. Ne budimo nistarije i pizde od ljudi koji prolaze pored ili - jos gore - 'kroz' starije i nemocne u nasoj blizini kao da su oni nevidljivi… Osvrni se, okreni pogled prema ceznutljivim i izboranim licima koje mozda traze upravo tebe ili mene da im barem zacinimo dan osmijehom ili pozdravom… Budimo ljudi!
Treba uvijek biti čovjek!
TAJ VAN DIJK RADIO U RESTORANIMA PRAO SUDJE DA BI MOGAO PLACATI KARTU ZA PUTOVANJE NA TRENINGE I ZA KOPACKE I ZATO IMA KARAKTER I INSAN A OVE KOD NAS STO IH GURAJU U REPKE SAMO STU SU IM TATICE BOGATE NITI IMAJU KARAKTER A KAMOLI NOGOMETNI KVALITET . PREKO 50% IGRACA U U-21 19 17 SU DJECA BOGATIH
gospodin i pravi sportista
Uplatio čovjek na X... Zato plaće. To su suze radosnice. Svirao za nerješeno
Nekad pitanje : Kako si ? vrijedi vise od icega na svijetu...
A odgovor , bolje da nepitas..!