Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocete malo i para uz 3 boda? veci ste cigani od ovih ovaca iz saveza..
Majku vam cigansku, ima da vas zguzimo usred Bukuresta !!!
Rumuni,mislite da ste vi najveci cigani,e niste vidis da smo mi najveci cigani u Bosni:):):)
Jeli ovo Dodik pravio tabelu:)))))))))Žao nam je taj vam se san nece ostvariti sigurno
Najnovije vijesti: Rumunski Cigani i.z.j.e.b.a.l.i Bosnjacke cigane i nakon toga se plasirali za Evropsko prevenstvo u fudbalu.Bosnjacki cigani placu i za svoju nevolju optuzuju Srbe i Hrvate sto ih nisu branili.
Sve ce biti bolje kada bude Treći
rumuni cigani a bosanci nisu pa evo sad se vidi ko su cigani oni su sredeni ko pista mi nemamo ni saveza a ne sta drugo pa vi mlatarajte rumunija ciganija i tome slicno uefa mora doci da nam rijesava probleme u drzavi to je vec ciganski
Sta hoce ovi rumuni majku im madjarsku...,
BiH se na tabeli nalazi na posljednjem mjestu sa 0 umjesto sa 7 bodova. :)) :)) halo ba indijanci, pa, dokle vise, pobogu!? ps: a onaj tekst o sisama je najaci, definitivno! ;))
svaka cast rumuni zahvalite se bosancima
s novim savezom na EP 2012 akBgd
100th
ROM MANIA=Ciganija!!! Koji sljam od naroda!!!
Cororo!!! Sirotino!!! Cergasi!!! Cigani!!! Kao i Srbi, do \"slave\" cete doci bez muke!!! Mrcine, ciganske!!!
Cuj ovog Adnana lava: RUMUNI CIGANI, POBJEDIT CE MO VAS U SRED BUDIMPESTE. MI IGRAMO BOLJI NOGOMET I PAMETNIJI SMO U SVAKOM SMISLU. ZIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA I YLATNI LJILJANI ! :))))))))) E moja geografijo i Ylatni ljiljani Oooooooo.
nabijem ih na karinu mogu dobit samo onu stvar a ne 4 mjesto
Eto komsije srbi vam ispusise.... buhahaha