Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
manđo je legenda i svaka mu čast
Zanimljivi ste vi koji pucate minuse na svakoj temi na svaki pozitivan komentar o Mandžukiću samo zato što je Hrvat. Ljigavo. Dobar igrač je dobar igrač, bio Bosanac, Hrvat ili Srbin.
Zanimljiv stav. Mene samo zanima da li je izvrsni direktor svjestan da je zaposlio trenera koji ne zeli jednog, a kamoli dva napadaca. Mandzi savjet: bjezi iz Bayerna dok imas vremena, ovaj celavi spanac ce ti dati manju minutazu nego sto je Gomez imao. Zapamti sta ti je dajdza filonik rekao, da ne bude kasnije nisam znao, zasto me niste upozorili.