Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali su pustit covjeka da odradi do kraja ovu sezonu, pa sta bude, a na kraju sezone da mu daju otkaz. Nemoraju uvijek biti prvaci. Nije katastrofa ako ne osvoje titulu. Uostalom samo tri boda zaostaju. Bayern se ponasa materijalisticki, gaze ponos covjeka tjerajuci ga pet kola prije kraja sezone radi jedne pisljive titule, u moru titula koje su osvojili. Meni se svidja familijarnost prisutna u Milanu, gdje trener dugo ostaje na klupi bez obzira na pojedine periode neuspjeha. Npr, Ancelotti je vec dugo na klupi Milana, imao je odlicne uspjehe, pocetkom ove sezone bili su u dnu tabele. Klub mu je mogao dati otkaz, ali pokazali su ljudskost i osobine koje pripadaju nekoj porodici, pa su ga zadrzali, i evo opet sad Milan igra super. Ista stvar je i sa Manchesterom i Fergusonom. Bas bih volio da Bayern NE osvoji titulu a isto tako i da se NE plasira u ligu prvaka. NAPRIJED WOLFSBURG!
ja isto slabo spavam zbog klinsija evo pijem i nakve tablete...
nije loš klinsman ali trebao je voditi prvo neku slabiju momčad pa da stekne tinskog,trenerskog iskustva...ja ne volim bayern i nije ove sezone zaslužio da bude prvak njemačke
Zao mi Klinsmana, dobar momak. Gdje ide ovaj svjet...nespavam evo 3 dana kako je on otpusten...
Bas mi je zao Klinsmana sto mu se tako okrenulo ali ipak podsjetimo se da je drzavni tim na celu s klinsmanom na svjetskom prvenstvu osvoim 3 mjesto ,ipak nije fer sto su mu to uradiliali sta se moze gladni zapadnjaci a jos vise nemerhametli nacija i narod ,znaci dok dobro ide svi ga tapsu a cim mu je lose krenulo odmah noga ,eto vam sad zapadne kulture i zapadnog razumjenjava medju covjecanstvom,nadam se da Klinsman nece dugo biti bez trenerske pozicije jer ipak on je dobar trener a sto ga nije htjelo sta se moze.I volio bih sad u inat da Bayern ne osvoji nijedan bod i da neosvoji ligu prvaka da se dokaze da nije samo Klinsman kriv za sve ovo.
Bas mi je zao Klinsmana sto mu se tako okrenulo ali ipak podsjetimo se da je drzavni tim na celu s klinsmanom na svjetskom prvenstvu osvoim 3 mjesto ,ipak nije fer sto su mu to uradiliali sta se moze gladni zapadnjaci a jos vise nemerhametli nacija i narod ,znaci dok dobro ide svi ga tapsu a cim mu je lose krenulo odmah noga ,eto vam sad zapadne kulture i zapadnog razumjenjava medju covjecanstvom,nadam se da Klinsman nece dugo biti bez trenerske pozicije jer ipak on je dobar trener a sto ga nije htjelo sta se moze.
bas ste levati, kakav naslov, kakva liga prvaka samo ste se osramotili, dovedite par dobrih odbrandbenih igraca pa cete biti mnogo bolji, sa trenutnim timom neznam ko da vas trenira nema te sansi
jos da si ti mogao zaigrati i liga prvaka bi bila vasa