Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odigrali ste vi beton ovu sezonu. To ne trebate odbacivati tek tako. Nego ste dva puta poraženi od Borussije, koja je i ove sezone bila mjera svih stvari u njemačkom fudbalu. Ipak, šampioni vam žele puno sreće u finalu i pokažite svijetu kakvi timovi igraju u toj Bundesligi. HEJA BVB.
Rumenigge nije predsjednik! Predsjednik je ULI HOENESS!
Cuj sezonu odigrali u..ano. Pretjeruje. Osvojili su 73 boda sto je (da nije Dortmund odigrao ovako dobro) u Bundesligi uvijek dovoljno za titulu. U..ano bi bilo da su zavrsili na 7-8 mjestu. Jednostavno nisu imali dovoljno siroku ekipu koja bi izdrzala napore duge sezone, a Dortmund je igrao odlicno, uz to su ispali rano u LP pa nisu igrali toliko mnogo utakmica kao Bayern. Uz to se povrijedio i Schweinsteiger pa se ekipa morala pronaci bez njega.. Sve u svemu odigrali su konstantno dobru sezonu u svim takmicenjaima i volio bih da osvoje. Prije svega jer su igrali napadacki i lijepo za oko.
Šta znači riječ \'u****i\' i na kojem je to jeziku???
Ja ne znam odkud sad ovo neko glupiranje, pa fotografije golih žena su više vulgarne od riječi koju ste ovdje prekrili...
kako če vas drogba otrest ko slinu u januaru!
@moi a ja bas mislim sta bi ovo moglo da bude
usrali