Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas su poznate licnosti koje su dezurale u Muzeju odlucile da dezuraju ispred vile u Dubrovniku koju izvjesni E.Dz. ne moze uknjiziti jer je mahnit platio nekretninu koja nema uredjen vlasnicki odnos, kako bi dale podrsku pomenutom E. Pokenuti E.Dz. je zampljen da solidarno uplati 50.000 kn ucesnicima dezurstva kako bi platili parking na Pilama i sendvice u Konzumu uz parolu "Skutore, dao si za vilu 2M€, a nama ne mozes dat za sendvic i cigare".
Samo čekam kad ćete napsiat da je Džeko izdrk'o po prvi put u Rimu u svom životu.
E moj Garcia budeš li se opet bojao staviti Totija na klupu onda ništa od titule.Svaka čast Totiju ali vala treba znati i reći kada je dosta a ne da ekipa ispašta