Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nako odigrati sa prvim na tabeli borcem i vako sa predposljenjim na tabeli malo ofirno nece da trce stoje golman u prazno otkaz ibricic i rozman otkaaaaz
Kakve ima veze tablica s gradskim derbijem zeljo nece biti prvi za 50 god
Podnesi ostavku BIJEDO, GNJIDO jedna.
O D L A Z I !!! HUSREF MUSEMIĆ ZA SVE VAS JE SARAJEVO. VRATI GA ISMIRE DA VODI KLUB DOK NE UMRE.
Podnesi ostavku BIJEDO, GNJIDO jedna.
Dobar ovaj slovenac ne mjenjaj te ga 😂
Logičan slijed događaja, otješ Đenu, Hadu, Obuću, izradiš Husrefa ostaviš ga bez posla u Igmanu, odu ti tri doktora . Ostanu ublehe koje samo koriste klub za epp i dobiješ šta dobiješ.
Šta reče Ibro? Real Madrid haaaaaa?
Podnesi ostavku BIJEDO, GNJIDO jedna.
ROZMANEEEE KO TI JE OVAKO NAJDRAZI RECI SLOBODNO
ovi svi iz slovenije sto su dosli sve neki uhljupi rozman basic i ti . Dosao iskusan trener realno iznad bosanske lige akrapovic i pokazao kako se pravi formacija .
a portala i govana...gdje su vam golovi u jednj objavi
mislim da je trener najmanje kriv. neko podkuhava i svlačionici. Za mene glavni krivci Ibricic i Mirvic. Riba smrdi od repa. Sarajevo im služi kao ves masina za pranje para i nista više
stara izreka ,riba smrdi od glave ,a cisti se od repa
Po prknu 😂🤣😂🤣😂🤣 💙🤍💙🤍
Talasike.
Kad nas izgubis utakmicu odma otkaz. Kad sve otjerate nexe imat ko trenirat vise
Gospidine Mirviću, ukrali ste KLUB, izigrali ste povjerenje ogromnog broja navijača i običnih ljudi. Još nam ovako drsko prkosite ???? Vjerujte, kad - tad ćete na robiji završiti!!!!
Kekec na aparatima 🖕🖕🖕🖕,vratili smo vas na fabricka podesavanja 💪💪💙💙🔵⚪️
Kao sto sam vec vise puta rekao teska prevara od trenera pa lupajte minuse koliko hocete. Ovaj je dokazao da veze sa zivotom nema.