Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema lika koji u zajebanciji nije reko jaranima da su glupi, retardirani itd. Mislim da je to slučaj i ovdje.
Ali ima spapaka koji nose komplekse iz djetinjsta i nikada nisu izrasli u muskarce pa im malo fali da se nadju uvrjedjeni, tako ti je kod nasi muskaraca vecinom.
Da, samo što je ovo javni istup, a ne privatna za.ebancija. Javna je ličnost i mora paziti kako se ponaša, ali njega u svakom slučaju zaboli ku.ac za to. Uglavnom su ljudi prestali da uvažavaju javno i privatno, pa se sve spojilo i postalo degutantno i besmisleno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto su ti mediji... od obicne šale bi da naprave skandal. Nije Ronaldo idiot da tako nesto izjavi i to jos javno...
...mos misliti prije par godina zbog one barcine propagande bbio mi lik totalno mrzak...al s godinama ovako pratim mu intevjue, ponašanje...ma lik je haos legenda, pravi momčina i još u očima mi narastao kad sam vidio kakav bolid pored sebe voda Irinu Shayk i kakve aute vozi... ma lafčina prava!
Kad čoik ovdje napiše da je CR usrani papak, dobije milon dislajka od obožavatelja dotičnog. Od onih koji opravdavaju njegovo šupačko ponašanje.
Ma ozbiljan covjek 100%. Inace nije imao priliku to ranije da im kaze pa je iskoristio audijev event da bude iskren. Shvatili smo, vijest je da su realovi igraci sa ronaldom ucestvovali u promociji audija. Fantasticna propaganda, ali ja opet volim BMW :)
Njegove dvije zlatne kopačke su završile kod djece Palestine - za mene on može raditi šta hoće jer je pokazao da ima INSANA u njemu, kao i naši teniseri Đoković i Džumhur za razliku od kojekakvih Ibrahimovića i sličnih
Daj ne serite vi covjek se sali ocito se vidi. Kako se svi smiju.
Meni više izgleda kao za*ebancija nego najmera da uvrijedi nekog
Bas mu se vidi po faci da se nasalio,lik umire od sege..Takva igracina na terenu,a tolika kokica van njega to jos nije zapamceno..Pravi razmazeni mamonja. mama hocu jaaaa sa Bejlom u grupi kmeeeee.Svi dobili po jednog Audia Ronaldo hoce dva hahahaa ja sam CR.
ovo se klix malo šali, haha
Obični šljam od čovjeka. Minusaši možete da se napušite.
Mediji izgleda nemaju smisla za salu... Jao clanka!
Ronaldo je veliki gospodin
Klix novinari vi vrijedjate citaoce ovako glupim clancima.
Možete mu montirati šta želite,možete ga mrziti ili voliti ali jedno shvatite najbolji je na svijetu i zasigurno veliki čovjek i humanista...
da veliki humanista koji nece da otkine od svog ziro racuna nego prodaje nagradu( z. kopacku) koju je dobio da bi dao lovu u humanitarne svrhe.
Kod nas bi se to doslovno reklo: "Pichka vam materina, sta ste mi ove levate uvalili?" I nikom nista. :-)))
Čovjek se šalio