Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo Ronaldooooooo veceras.....da daš taj goL...PortugaŁ do Finalaaaa
vi ste smijesni, kao i vasi komentari !! On je najbolji a svijetu !! ;)
Još jedan dokaz da ne zna igrati,toliko šuteva a samo dva gola,znači da samo džaba upropaštava lopte i da je egoističan.
JA DA SAM MESSI PREŠAO BIH U REAL IZ GLUMAČKE FARSE. IGRAO SA RONALDOM I NAPRAVIO ISTORIJU. NE BIH IMAO PROBLEMA PREĆI IZ FARSE BILO GDJE, JER BI ME BILO SRAMOTA IGRATI U FOLIRANTSKOM KLUBU. I PEP JE POBJEGAO, JER GA JE SRAMOTA (SAM REKAO DA MU JE DOSADILA IGRA FARSE - KAO SVIMA NAMA) KOD MENE IZA ZGRADE SE DJECA ISTO DODAJU LOPTOM NA 5 METARA I NIKO NE MOŽE DO LOPTE http://www.youtube.com/watch?v=dbBMiBI9ymI&feature=related
Ev\' uzivajte jos malo... http://www.youtube.com/watch?v=cseSsaMjnQw&feature=related
aj kad vec trazis po youtube, nadji i njegove promasaje. npr 2006, sheffield utd - man utd ronaldov promasaj sam, neometan, lopta relativno male brzine... covjek jednostavno nema osjecaj za loptu
@ Sarajlija : ev\' sine dragi pregledaj malo youtube pa se uvijeri za sta je sve covjek sposoban http://www.youtube.com/watch?v=rcjSF7Do828 A vi satro analiticari nogometni, smijesni ste kao i ova redakcija koja velica malog messi koji je rinaka za ovog majstora !! Ronaldo je najbolji htjeli vi to priznati il\' ne !! ;)
nista gluplje odavno nisam procitao osim moram priznati komentara na forumu a povodom havljanja nesretnog janjeta donesenog na raznju dritno na most kod akademije
romnaldo. :-)
nadji mi samo jedan primjer kad je ronaldo \"procitao\" prpotivnickog igraca i trznuo ga na drugu stranu i ucinio nesto neocekivano. evo ja cu ti reci - nije nikad. on ne zna \"citat\" drugog igraca (kao sto su to radili npr zidane ili maradona). njegova svaka akcija je na isti fol - ide da pretrci protivnika i uzme ga na brzinu. ima dvije opcije - moze ga pretrcat na lijevu stranu ili na desnu. odluci se na jednu i onda ide sa tim. ako ne prodje, okrene se nazad, postavi se u pocetnu poziciju nasuprot drugom igracu i proba opet. ovaj nacin igre svakako ima mjesta u danasnjem fudbalu, ali je nedovoljno mastovit da bi bio \"najbolji na svijetu\". on je samo izvrstan \"zanatlija\".
Valja mi veceras navijati za Penalda & co, ne volim ih ali Spanija igra nepodnosljivo dosadan fudbal i nadam se da nece u finale jer bi ga upropastili.
.e.b.o t.e on kad ga velicas idi mu ga sipu
i ne usla koja lopta u mrezu, koliko lik suta...ok, gol, ali procenat uspjesnosti je mozda 10 %
sta reci - sramota za engleski tim, ali isto tako i sramota za ronalda - losa efikasnost. doduse opravdanje za ronalda je da on radom i upornoscu postize rezultate (sto u ovom slucaju znaci igra statistike - uputi dovoljno udaraca, da bi postigao broj golova), a ne talentom - i to treba cijeniti.
pa staje to cudno ili fascinantno?!