Brazilski napadač Corinthiansa
0

Ronaldo se vraća na teren za vikend?

Totalsport
Brazilski napadač Corinthiansa Ronaldo (32) mogao bi se vratiti na nogometne terene nakon ozljede šake prije vremena, pišu brazilski mediji.

Napadač Corinthiansa stradao je krajem jula tokom prvog poluvremena prvenstvene utakmice protiv gradskog (Sao Paulo) rivala Palmeirasa, te je morao napustiti igru zbog loma kosti u lijevoj šaci, koju je potom morao operirati.

Danas je Ronaldo na putu potpunog oporavka, a prema nekim najavama mogao bi biti spreman već za nedjeljni domaći dvoboj protiv Goiasa u 26. kolu brazilske Serije A, što je sedam dana ranije nego li mu se prvobitno predviđao povratak.

  • Zasad ne možemo razmišljati o Goiasu kada nam je sljedeći protivnik Coritiba (u četvrtak), to je neprimjereno. Ronaldo je za nas jako bitan, ali morat ćemo ga pričekati još neko vrijeme. Njegova se šaka u potpunosti oporavila i dano mu je zeleno svjetlo za sve aktivnosti. Nastavit ćemo podrobno pratiti njegovo stanje i vidjeti kada će točno biti spreman za igru – rekao je Mano Menezes, trener Corinthiansa.

Nakon 23 odigrane utakmice u brazilskoj Seriji A Corinthians zauzima sedmo mjesto na listi s 36 osvojenih bodova.