Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kaka stara viyest,ovo ye od yuce !!! a yes bilo pre da pregovara sa man,city ... da bi zabio zayedno sa robinhom50 golova itditd al ovo ye od yuce, a od transvera nema nist (ya se nadam...yebo ga city) A ováy \" ! \" ---ya i ti na test pismenosti na duel!!! za tebe sam ronaldo u pispismenosti klocu yedan... ovo sto pisem na sa-x forumu i derneku to ye onako... bezze selyak yedan YA
Nije ovo stara vijest...jucer je tek dao taj intervju za francuske novine. Valjda Ronaldo najbolje zna sta se desava oko pregovora a ne zuta stampa.
Fudbal nije isti bez Ronalda. Zelim mu sto brzi opravak.
prije svega ovaj KISER je nepismen totalno, a i vi ste poceli antikvitete da pravite od vijesti, sada upravo pregovara sa PSGom. prestat cu posjecivati blog.
I ja sam cuo prije otprilike sedmicu da nema nista od ovog transfera?
Ej ljudi ovo je stara vijest i to barem nekoliko dana...Palo je to sve u vodu.... Dajte malo budite ekspeditivnji....
povrede su ga psihicki sprecile da postane naybolyi ikada!!! deblyo se od stalnih povreda,yer niye bio u takmicarskoy formi obicno... bolye da se oprosti ; da ga pamtimoka igracinu, a ne nekog ko ce se boriti za minutazu u Cityu! Da ye imao srece bio bi kao Zidane veliki, ali niye i ovako daleko... U zadnyih 20 godina fudbala Zidane ye naybolyi igrac, a odmah iza nyega su MATHEUS; ROMARIO, FIGO;... yos neka velikaimena medyu koyima ye i RRRRRRROOONALDOOOOO YA