Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje i to, nego da je uzeo jezero i bacio ga u mikrofon...
Nemate pojma šta pišete, gdje je O.T. da ispravi ovo sranje ? Nije Ronaldo nervozan, nego su ovi novinari iz CMTV-a najveće smeće u Portugalu (izmišljaju, petljaju, lažu), gori od Sun-a u Engleskoj ... Već par puta ih Ronaldo odbija (evo npr https://www.youtube.com/watch?v=tG8rn9tmgP8)
Zamilsli dodje Ronaldo u Bosnu i kupi Klix 😝
Ovi novinari najveca bagra, imas press svaki 2 dan pitaj sta te zanima, ako ti jednom nije odgovorio nece ni drugi put i svakom bi pukao film da te smara, pa i oni su ljudi u obavezama, ne moze ni on niri neki drugi uvijek stati da se uslika sa fanom ili slicno, nekada su i fanovi odvratni, jer su previse zaludjeni.
mogla je umjesto mikrofona biti i bomba.odlicna reakcija
hahahaha legenda
Đuđi fliperski.
a onda na granici samoozljeđivanja dok slavi
Spaho otvorio wikipediju i Čita...
Tako se to radi. Samo steta sto nije uspio od prvog poteza da mu ga otme.
Bravo pasa bravoooo !!!!!
Bolje da je sebe bacio u jezero xD
gaga vidi penalda hoda ko patka
seljak
Radio sam na 3 televizije,od novinara gorih spletkara i tezih egoista i sljama nisam vidio,najradije bi mu glavu odrubio al to niko ped kamerom nemoze uradit,toga su novinari svjesni pa idu do maximuma jer za dobru recenicu il ti ga informaciju ,to je kao vazelin za ulazak sefu u supak,pa se cesto rad toga zaborave,i tako narusavaju tudji mir i intimu,ako je ronaldo nije savrsen,svako moze imat losih trenutaka,mislim da je na njeg i vrsen jak pritisak u zadnje vrijeme i to je sve,i dalje je prvi
U čemu prvi? Evo već 39 slobodnjaka na svjetskim i europskim i nula (0) golova
@°u° nemoj drugar bit takav sitnicar,on to petama sedjuje kad je raspolozen
podrska za ronalda, ovaj novinar je mucki provokator
ne opravdavam ronalda al ovu stoku novinarsku treba lemat na svakom koraku, imate pres konferenciju i pitajte ga tamo sta hocete a ne ovako iz pastete iskacete stoko jedna
Znaju i novinari biti naporni. Oni nekoga kad razapnu ne opra se citav zivot.