Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ja gluposti .....pa dokaznao je da je pato najbrzi na svjetu.........10.24 sec......
pato je od njih najbrzi..sam anceloti je reko da nekad izgleda je dva puta brzi od ostalih..ccc,gluposti..a ronaldinho je najbolji svih vremena,o tome ne treba pricat uopste
slazem se s tobom \"Aguirre\" ovo je bezvezni test,aaron lenon je dosta brz nisu ga ni testirali,.,jos jedna glupost kao da su proglasili ronaldinha za najboljeg igraca desetljeca,,sta je sa zidanom,ronaldom (stari)...???ß glupost
Čuj provale \"Spiegel procjenjuje\". kolko ja znam prva trojica na ovoj listi su bil na EURU 2008, gdje se mjerila brizna svakog igrača. Najbrži je bio Olić sa 31,76 km/h. on bi cak i na ovoj listi bio peti. Ukratko, ovo je toatalna provala od rangliste. Istina.C.Ronaldo je strašno agilan i eksplozivnog starta.. ali nemora značit da je inajbrži igrač. Neznam otkud Spiegel-u ovakvi podaci. bezzee skroz.
martins ???
\'ta ce on, brzi yugo od njega...
Znaci prema njegovim 33,6km/h on trci negdje oko 10.71s na 100m. Haj sad stigni to na terenu. Covjeku samo treba sekunda da te izbaci i ode sve u PM.
OLIC :????????? ya
e zmijugaa nsamija me:)))))))))) ne mogu sebi doci:)))
jao bre pa vi u socceru nemate americkih crnaca??? Kako to jer jedan bijeli ronaldo nikada nebih mogao biti brzi od Americkih crnaca ili Jamaikinih.
martins ili david odonkor. Ronaldo, vjerovatno s loptom.
kada vec ne komentarisete na temu da kazem ovome TEU LUKICU zvanom Zmijuga, vjerovatno ne znas ni sta to znaci.
nekada sam davno citao da je ronaldo u interu na mjerenju trcao oko 35km/h stvarno je on bio najbrzi, istinski fenomen.
i to trči kad je dopingovan...bez dopinga 15 km/h..:)
Najbrži iz naše lige trči 22,6 km/h