To mu nije trebalo
14

Ronaldo na poligrafskom testiranju odgovarao na škakljiva pitanja, jedan odgovor je naljutio Portugalce

S. G.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Cristiano Ronaldo je u sklopu jedne kampanje odradio poligrafsko testiranje na kojem je odgovarao na mnoga zanimljiva pitanja, a jedan od odgovora nikako se nije dopao njegovim sunarodnjacima u Portugalu.

Na pitanje da li bi pet titula Lige prvaka sa Unitedom i Realom mijenjao za jedno Svjetsko prvenstvo s Portugalom, Ronaldo je kratko odgovorio sa "ne".

Kasnije je i sam poligraf ustanovio kako je popularni CR7 govorio istinu, što se Portugalcima sasvim sigurno nije svidjelo.

Osim tog, Ronaldo je potvrdno odgovorio i na pitanje da li sebe smatra najboljim golgeterom u nogometnoj historiji, što je poligraf također potvrdio.

Jedno od pitanja glasilo je i “Hoće li Portugal osvojiti Svjetsko prvenstvo?”, Ronaldo je odgovorio sa “da”; međutim sistem je otkrio da ovo njegovo uvjerenje nije posve tačno.

Kasnije je rekao i kako smatra da je njegov gol makazicama protiv Juventusa u Ligi prvaka najbolji u bogatoj karijeri Portugalca.

Član saudijskog Al-Nassra i ovog će puta predvoditi svoju reprezentaciju u kvalifikacijskim ogledima za plasman na EURO.

Portugal će prvo 8. septembra gostovati Slovačkoj, dok će tri dana kasnije ugostiti neugodni Luksemburg.