Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad ga nisam volio, al' je IGRAČINA NEMA ŠTA !
Ali zato ga zenske vole :)
Njega je pohebala dobro pijana šemsa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ronaldo je talenat 5% a trening 95%, mašina neupitnih kvaliteta. Ne bi me čudilo da je kroz sav taj trening njemu izrasla kost da može bolje trčat i šutat :D
mozda nas 90% ima kost manjka ...
Pa šta sad ako ima :/ jaj stvarno fudbal/nogomet/loptanje s ovom pažnjom prema igračima nema smisla.Svaka čast CR-u,al šta bi se trebalo pisati o Zizou ili R9-ci,a mnogo mnogo više su učinili za fudbal nego ovaj maneken nikad sit pažnje.... PEACE
Ronaldo ima kost viša a ova naša napaćena planeta Zemlja ima državu viška. A ta država viška se zove Palestina i treba da prestane da postoji. Živio Izrael.
Ima višak i par stotina miliona,pa mu ne smeta :))
Imam i ja kost viska u gacama,nicem ne sluzi....
Baci čukama :)
Hvala za informaciju sa kojom nista necu moci otpoceti...
Cuj samo 10 posto populacije? To je 700 miliona ljudi, ocito ne bas tako rijetka pojava, ali dobro moraju i novinari o necemu pisati.
Ronaldo king
Sta Svrsajevic ima viska?
Mozete ga mrziti ili voljeti ali igra covjek i uz sav respekt prema drugim igracima ... on je maina i najbolji je... Nisam navijac real!
Počivaj u miru Dejan Drakul i saučešče porodici. E KLIXU kretenei, pa ako ste vi stoka mi nismo, ovaj članak otvoren za komentarisanje a baš me boli za Ronalda a za pokojnog Dejana zatvorili, pa sad ste i mene napokon uvjerili koja ste huškačka nacionalistička stoka. Pozdrav od bošnjaka muslimana.
Ne! Samo ne kost viska! :'(
Ne! Samo ne kost viska!!! :'(
kod nas 100000 ljudi bez barem jedne kosti on u centru pažnje lafo .... Preseravanje s njim više