Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi gentlmenski potez... nema šta... Mada mogu da razumijem, valja Pepu pružiti ruku pa čestitati. Ipak, veliki je skup, ne može prste u oči gurati. Moj Murinjo, više sreće dogodine.
Kojeg će i ić\' tamo? Valja im gledat\' kako Messi i Pep dobijaju nagrade. A to boliii! Jaaako!
Još kad bi ti znao šta je to dribling! Ćuj Messi pa ne zna driblat!?!???!!! E svašta po ovom dunjaluku hoda!!!! Možda misli da je driblig Cristianino kolce u mjestu oko lopte.
Svaka cast Messiju koji je ove godine zasluzio nagradu ali ocito je da FIFA ima odredjenu pristranost prema Barci kao onda kad je Inter osvojio Ligu prvaka i kad je Spanija osvojila svijetsko, ko je tada nezasluzeno dobio nagradu za najboljeg igraca godine. Ne nisu ni Iniesta ili Xavi, a kamoli Sneijder koji je tada najvise zasluzio nagradu jer je osim osvajanja Lige prvaka i finala na svijetskom dao nadprosjecan broj golova za veznjaka, asistencije da ne spominjem. Tako da ne razumijem kako je tada taj gelibter osvojio nagradu za najboljeg igraca godine kad nikada dosad nisu tako ocjenjivali. Nisam siguran ali ja mislim da Sneijdera nisu progurali ni medju 3 kandidata, nego stavili Messija koji tada nije zabio nijedan gol svijetskom, Xavija i Iniestu koji koliko god dobri bili te sezone Sneijderu nisu mogli ni prismrditi. To je cista namjestaljka FIFA -e i mozete vi pisati sta hocete, on je tada nepravedno osvojio nagradu.
Ne razumijem kako Messi daje golove ? ja odavno nisam vidio da je dao gol sa preko 8-9m udaljenosti od gola. Cristianu svaka čast što daje golove sa 20-25m ali isto tako Cristiano ne daje golove kao što ih Messi daje - skoro pa uđe sa loptom u gol. Ako već ne pratite, evo ima YT pa pogledajte da li Messi zna da driblingom da prođe igrača. http://www.youtube.com/watch?v=U6UGHwUiGrw za sve ostale klipove, lako je ukucati samo ovo: messi vs i uzivaj u caroliji.
Ne mogu ići u Zurich zato što odmah sutra imaju utakmicu Copa del Rey protiv Malage... Dan pre se putuje u Malagu, to je logično. Jose Mourinho je tražio da se ceremonija pomeri, jer dosta klubova ima obaveza ali to UEFA nije priznala... Važnije je tim nego neke individualne nagrade.. :S
gdje ti vidis ovdje dribling mamlaze jedan? mozda ovo nesto na polovini igralista??
messi nikad ne prodje igraca driblingom... ne ne... btw ovo je prije par godina http://www.youtube.com/watch?v=zBODFQCmrS0
zasto putovati kad fifa sve namjesta, i utakmice i nagrade, pametan potez
pardon ZINEDINE YAZID ZIDANE
svaka cast Messi,Ronaldo(stari) i svi ostali.Ali jedan je jedini najveci gospodin i najbolji svih vremena ZINEDINE ZIDANE.
I tvoj deba je jedared bio spermić, baš kao i ti.
Roki, na čemu si ti? Je l\' to i tebe tako boli? Neka boli, a boliće još jako dugo. Pa tek mu je 24 godine.
Gospoda
niko kao luiz nazario de lima ronaldo.. jedan jedini.. messi je spermatozoid za njeg.. realno!
Roki sunce moje lijepo,gledamo li mi istu televiziju?
@Roki, vidi se da ti samo Real pratis, a po ovoj izjavi da je prosjecan igrac se da zakljuciti da nisi bas nesto posebno ni pametan. Ove izjave da su Zidan i Ronaldo najbolji ikad su takodje pretjerane (opet se vidi da navijas za Real), jesu jedni od najboljih. Samo se u jednom slazem sa tobom, a to je da Messi nije najbolji ikad. Ali ti moram reci da vjerovatno tako nece ostati jer kako je krenuo na dobrom je putu da postane najbolji u istoriji fudbala, ali to mozemo zanat tek za desetak godina kad okonca karijeru. A dragi moj @ Roki dok Messi ne okaci kopacke o klin, tebi, meni i ostalim ljubiteljima fudbala preostaje da uzivamo u njegovim carolijama. Pozdrav za sve ljubitelje fudbalske igre!