Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vala da mi daju 10 miliona eura godisnje ja bi pristao da mi svaki dan kada ulazim u kucu vicu dzeko dzeko
Portugalski cigani,sta ces od njih ocekivati.
To da je dao zlatnu kopačku je neistina.On je to i sam demantovo. A ovom dole što gleda statistiku Xavija i Inieste vs Ozil , neka pogleda statistiku Valdeza i Casiljasa po broju primljenih golova . Po takvom gledanju dođe da je i Valdez bolji od Casiljasa (što naravno nije tako).
To portugalci vidjeli od nas !
U tome svemu je bitno "JEDAN NAVIJAC" a pogledajte naslova... Ronaldo dočekan povicima "Messi, Messi" u rodnom Portugalu, kao da je hiljadu navijaca to uzvikivalo...a nikad ne spomenu kad jedan navijac podrzava Ronalda a hiljadu ih uzvikuje "messi messi" . To je samo dokaz kako mediji na sve nacine provociraju Ronalda a onog malog seljackog misa koji pljuje igrace stite !!
Ma dobar je Messi. To sto pljuje po ljudima i vecera sa pederima ne mora nista znaciti. Bogzna kakvim gej partijima prisustvuje i kome doslovno ulazi u dupe. To je privatna stvar i mora se postovati. Kepec je garant bolesniji i od starog Ronalda koji je ipak bio mortus pijan pa nije primjetio da je sa sobom u sobu poveo 3 transvestita.
G.o.v.n.a.l.d.o.
Skinut koef. 33. Javite mi se na mail i poslat ću vam sljedeću besplatnu informaciju koju dobijem iz Meksika. Radi se o prelazu s većim koeficijentom ili konačnom ishodu utakmice. Ovisi što mi jave. Ništa ne gubite, možete samo dobiti...Mail: [email protected] Ovaj par s kvotom 33 nisam s nikome poslao. Postavljen je kao dokaz da imam provjerene informacije iz Meksika koje mi javljaju dva frenda potpuno besplatno. Drugi vas lažu da plaćaju parove i po 500 eura ali to je čista prevara. Ja ih dobivam svaki tjedan/vikend potpuno besplatno. Neću vam ih prodavati, prvo ću vam se dokazati. MEKSIKANAC.BLOGER.HR
to je ono kad ne znas postovat jedno sto imas...najjacim igrac im je on i realno da nemaju njega ne vjerujem da bi njih igdje bilo...
Ronaldo je sladak ko' med,ko j.ove papke okolo...
Iskreno cula sam jedan glas koji je rekao Messi. Smjesno zar je to prozivanje
samo je dao zlatnu kopacku i milion eura za djecu palestine
RONALDO JE DOBAR IGRAČ, ALI VELIKA ŠUP.INA I SVAK TO PREPOZNAJE. GLEDAJTE KAD SE POTPISUJE NA ONU LOPTU: NITI DA JE POGLEDAO ČOVJEKA U OČI, A KAMO LI DA GA JE POZDRAVIO. ON GLEDA KO SKANDIRA MESIJEVO IME. TAJ NIKAD NIJE NI PREMA KOME POKAZAO RESPEKT OSIM KAD KAMPANJIRA ZA SVOJ TRANSFER ILI NAGRADU, PLAČE KAD TRAŽI JOŠ PARA OD REALA PA IH DOBIJE KAO DIJETE DA PRESTANE PLAKATI.
Messi d.r.k.a na Irinu Shayk,a nije joj ni do koljena lol
Iniesta? To onaj sto sa Xaviem zajedno ima manje asistencija od Ozila! Tacnije druze moj Xavi i Iniesta su za 3 godine skupili 93 asistencije dok je Ozil sam 95! I on bolji prvo Ozil je prekucao vezni red za njih a ne Legenda Ronaldo! ;)
rONALDO JE DOBAR IGRAČ, ALI VELIKA ŠUP.INA I SVAK TO PREPOZNAJE. gLEDAJTE KAD SE POTPISUJE NA ONU LOPTU: NITI DA JE POGLEDAO ČOVJEKA U OČI, A KAMO LI DA GA JE POZDRAVIO. ON GLEDA KO SKANDIRA MESIJEVO IME.
nije samo messi bolji od njega već je i iniesta za klasu bolji od njega..on samo zabija na tanjiru,,što ne asistira ko messi i iniesta..koji uz to i zabijaju mnogo golova.a da i xavi je bolji od njega hahah