Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da se zna ronaldo je bio i u sastavu brazila 94 kad su bili prvaci ne samo 2002
pravi Ronaldo, El Fenomeno ;)))
Nažalost poslije 2002 nakon što je prešao u Real i oporavio se od povreda i ostalih zdravstvenih problema,onda se udebljao a i zaistio,jer čovjek je osvojio sve osim LP u svojoj karijeri.Za mene je on nakon Maradone u zadnjih 30 godina,najbolji igrač!
DA JE IMO PAMETI MOGO JE I NASTUPIT SA 36. GOD, A NE UDEBLJAT SE KO KONJ.
Jooooooooooooooooj ,kad se sjetim ovog čovjeka,šteta i velika tragedija što je imao toliko problema sa zdravljem od 1998 do 2001,da je tih godina bio zdrav,danas bi on bio u rangu Pelea i Maradone!Žao mi je strašno što jedini pravi Ronaldo,nije imao saigrače poput Xavia i Inieste u Barceloni,kao što to danas ima Messi,da je imao takve saigrače,on bi godišnje zabio više od 50 golova.Kakav crni Messi,Brazilskom Ronaldu nije ni do koljena!
pa naravno da će biti teško ! BiH dolazi