Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma haj i zanemari penale, koji nikako nisu za odbaciti, kad pogledas kako Rooney i Messi znaju fuliti, ali kad vidis onakvu majstoriju kao sto je jucerr treci gol, sve ti bude jasno.
frajer je prekucao fudbal
Kad prije uvalja 4hiljade golova ovaj kloc
U barseloni se zale puno hladno -10 dok u madridu temperatura raste trenutno je +10 za vikend se ocekuje +13 hahah
hahahah omG jesu i jadni ovi navijaci Rela,znaci vi ste dotakli dno dna Barca vas je na dno bacila i sta god osvojite dobro doslo,gdje god ste se potrudili Barca vas je potukla i ev sad nada da mozda osvojite napokon nesto,msm da ce vam srce puknuti od dragosti,dushe drage xD,u sjeni ste Katalonskog giganta,zaista je uspjeh za vas kad nesto osvojite pored njih,visca el Barca visca Catalunya!!!
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu:[email protected]
@ FCB Jel mislis na Xavija i Iniestu.
CR7 Živa Legenda
zadnje 3 godine sve govore ko je najbolji:)
Ne valja vozit na -10 :)
Ma ima i Lessi penala, ali čovek ne zna zabiti iz penala. Ronaldo je mašina, kompletan čovek. PERFEKCIJA! Da ga je lopta juče htela mogao je dati još dva gola, ali nebitno, još jednom je pokazao koliko je bolji od Lessija, koji jednostavno bez Xavija i Inieste ne postoji... Surova realnost!
@FCB Mog\'o je i Lessi imat isto ko i on da je realiziro sve penale :) Treba i penal znat zabit http://www.youtube.com/watch?v=s9yHofgKTag
DOK JE PENALA BICE I GOLOVA ZA KLOCA:)))
p e d e r c i n a vidi se da ga tare neki crnjo, kad se raskoraci, ne mere skupit gu.z.o.ve nikako, more se turit cijev fi 60 u paksu mu.
jednostavno najbolji ! Lessi lapi ko nekadasnja alpina !