Iz kampa u Dubaiju
0

Ronaldinho se oprostio od Milana i odletio u Brazil

Totalsport
Ronaldinho
Ronaldinho
Nekadašnji najbolji nogometaš svijeta, Brazilac Ronaldinho, napustio je u subotu ujutro kamp Milana u Dubaiju i odletio u Brazil. Time je praktično i definitivno završio svoju karijeru u talijanskom klubu.

Sky Sport 24 izvještava da je Ronaldinho odletio iz Dubaija u 7.15 sati prema srednjoeuropskom vremenu. U rodnoj bi se zemlji trebao sastati s bratom i agentom Robertom de Assisom i dopredsjednikom Milana Adrianom Gallianijem, te finalizirati svoj prelazak u Gremio, klub u kojem je i počeo karijeru.

Podsjetimo, još je u četvrtak Galliani objavio kako će Ronaldinho u januaru definitivno napustiti San Siro, a u petak je dopredsjednik Gremija Cidade Dias poručio kako će se dolazak nekadašnje zvijezde Barcelone realizirati najkasnije do 15. ovog mjeseca.

Ronaldinho je iz Barcelone u Milan došao 2008. godine, no u crveno-crnom dresu nije uspio vratiti staru slavu. Kod sadašnjeg trenera Massimiliana Allegrija je ove sezone dobivao vrlo malo prilika, a pozicija mu je dodatno uzdrmana nakon dolaska Antonija Cassana iz Sampdorije.