Počinje utakmicu s Litvanijom
3
Romin trener zabrinut zbog Miralema Pjanića
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Pjana patrioto......Takvi Bosanci nama trebaju.... Kad se samo sjetim Hasana Salihamidžića i silnih povreda kad treba za repku da igra, a onda dođe vikend, on u početnih 11 u Bayernu.
pjana samo naprijed o ovaj sandzo sto bi se selio iz bosne nek se seli nije trebao ni dolazit ha ha ha
VOLIM GA KO RODJENOG BRATA
Mi vas svakako mrzimo :*
Bosanski Princ
Ovaj sto se predstavlja kao \"Sandzaklija\" 100% nije Sandzaklija nego neko ko mrzi Sandzaklije i zeli da ih i ostali mrze govoreci budalastine i predstavljajuci se kao Sandzaklija...kreten maloumni...Pjanic je mozda i najbolji igrac Bosne i Hercegovine... BOSNA DO POBJEDE !!
amere, pitaj dječija sela po cijeloj bosni ko je Hasan, samo on to ne radi po novinama i da se slika! amere, naravno da neda tim ljudima u Jablaici koji traze novac da kupe auto, i da podignu sprat amere, jel znaš ko su REKETARI koji su ga cekali pred svako okupljanje na aerodromu u sarajevu da mu uzmu pozamasnu sumu novca? amere, to za 10-ku je LAŽ obična, Hasan je igrao za ovu zemlju kad je Barbarez \"razmilsjao\" iako je Hasan tad proglasen jednim od najvećih nada Bajerrna (sto ti u njemackoj znaci poziv u repku) , taj isti Hasan je JEDINI odigrao dobro najvaznije utakmice (citaj danska 1-1) taj isti hasan kojeg pokusavas ocrniti je spasio SAM jednom djetetu zivot plativši KOMPLETNO liječenje koje je iznosilo ogromnu sumu, I NIKAD TO NIJE OBJAVIO ... a kako znam? znam jer je njegov DUGOGIŠNJI DOKTOR moj prijatelj, i covjek koje je veliki vjernik (Doktor) se kune u sve da je vise dao hasanu inekcija pred utakmice repke protiv bolova nego komplet reprezencaiji ikad!
Ja sam mnoooooogo glup, oprostite mi na tome
Johnnyy. Jeli to pricas o onom salihamidzicu sto nije htio igrati za BiH jer mu nisu dali da nosi 10-ku na ledjima. A sto se tice njegove humanosti bolje da to precutimo jer ima ovdje raje i iz Jablanice.
Karinaši ne predstavljajte se kao Sandžaklije,ovaj dio srbije navija za BIH svim srcem, Pjaniću strašan si, Naprijed BIH !!!
što se tiče njih najbolje bi bilo da ne igra nikako...*bi se zemane, nije tvoje da o tome odlučuješ
JUVEEEEEEEEEEE
ko moze da zivi u zemlji u kojoj igra Pjanic 90 minuta? Ja ne! Odoh ja spremat svoje stvari za selidbu, ako on izadje na teren,
Halal ti vjera čovječe, naježio sam se dok sam čitao komentar. Hasane Salihamidžiću svaka ti čast i hvala na svemu.
ada no, on ti je ko Modric, taj tip igraca, nista od toga, 15 minuta i ako napravi potez nije lose,
Ako se ovaj momak nije potpuno al potpuno oporavio treba ga ostaviti na klupi jer ako smo mogli protiv Grka mozemo i sa malom Litvanijom, to je 100 puta bolje nego da obnovi povredu ili nedo bog nesto gore.. Pozdrav sivm Bosancim i Hercergovcima sirom svijeta!
Nisi ti sanđaklija, jer sanđaklije vole Bosnu, ti si jedan glupan kojem je izgleda pravo dosadno u životu