Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Dzeksone.
Romi upravo nedostaje igrac kalibra naseg Dzeke, jer oni zaista nemaju klasicnog napadaca, tako da bi on tamo mogao da dise punim plucima I pokaze svoj raskosni kvalitet. Takodje, nejgova zelje je I prije Engleske bila Italija, a i Pjanic je tu, pa neka im je sa srecom
Dzekina plata na aparatima :). Ajd ba Klix prodaj ga napokon, dosta vise nagadjanja i naslova...
Pogledah jedan klip o golovima, asistencijma, i sl .naseg Dzeke na youtube. Majko moja koja je to igracina. Ponos i dika svakog bosanca. Stvarno ne kontam likove koji mogu da ga pljuju. Sretno Dzeksone. Da odes u drugi klub i tamo zabijes sto vise golova, a mi da te pratimo sa uzivanjem.
Ma ljudi moji ne zavisi od City-ja. City ce pristati na sve samo da ga se rijesi i da mu ne placa jako visoku platu jer je ocito . City ce 100% pristati na 20 mil. Pitanje je da li Dzeko pristao na platu u Romi?
O Dzeki pisete, a gdje moj Haris Berkovic !!!!!
Eee ovo beli 22 ljubomorne duse koje ne znaju pjevati
Dzeksone, imas finu lovu u padzeu zagarantovanu. Sjedi na klupi gdje jesi. Sjediš, a novac tece u bujicama. Ko ih hebe. Svakako bi i tamo na klupu eventualno.
Eh ... sto ce se usrecit ... transfer + plate za petogodišnji ugovor halal olsun... Mogli su kupiti nesto ambicioznije, nekog kome je stalo do karijere a ne manekena koji se seta po terenu, nekog kome je grijanje klupe najbolji hobi....
ne dipr...
@ BHF Sta ti treba translatat dragi "BHF". Nesto nejasno ? Il su tvoje oci tolko zaljubljene u doticnog da ne mozes biti realan ? Jer se svi moramo slagati sa tvojim misljenjem da je Dzeko dobra investicija ? Po meni nije, i to je dokazao cak i u City-u. Da postigao je par bitnih golova, al to je i Aguero, Tevez ...cak i kloc Balotelli. Al razlika u navdenim (sem Balotelli-a jer samo on je gori kloc od doticnog) je sto trce, grizu cupaju ... a baletan u trikou sa seta zelenom modnom pistom. Zbog toga je svaki euro ulozen u ovog igraca "waste of money" . 100 boljih igraca trenutno na trzistu cak i mnogo mladzih i jeftinijih. Znam ... problem je u treneru, problem je sto Aguero i ostali ne dadaju loptu. Problem je sto mu ne daju priloku da izvodi penale, slobodnjake ... uh tolko problema ..... a niko se nikad nije od VAS "BHF" zapitao ... mozda je ipak samo jedan problem ... problem zvani E.Dzeko.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
4 godine ugovora ... 9m dollara po sezoni to je 36m dollara ako ostane. Ako ode i potpise 5 godina 4.5m eura po sezone onda se grdno za*** :) To bi mu bilo oko 30m dollara i to za godinu vise. Zasigurno gubi 12m eura! 6m cim potpise a 6 ili vise nemozemo znati dok ne zavrsi karieru :)
Jedino ne znam koja je razlika poreza u Italiji i Engleskoj, mozda ga to izvlaci. Ako neko zna volio bi da se informisem :)
ev sam naso, porez im je gotovo isti tako da definitivno mu se ne isplati da predze u Romu :)
Aha eto samo sto nije presao u Romu. Eno ga na po puta samo mu se pupak odrijesio pa ne moze sada.