Nakon poraza od trećeligaša
0

Rodgers zaprijetio igračima: Probudite se ili ćete igrati u trećoj ligi!

Totalsport
Brendan Rodgers (Foto: AFP)
Brendan Rodgers (Foto: AFP)
Menadžer nogometaša Liverpoola Brendan Rodgers i dalje se teško miri s porazom svoje ekipe u 4. kolu FA Cupa od trećeligaša Oldhama s 3-2.

Slavni klub s Anfielda ove je sezone ponudio puno razočaravajućih rezultata, ali niti jedan od njih nije u rangu s nedjeljnim porazom od ekipe koja je u trećem razredu engleskog nogometa u zadnjih osam ligaških nastupa osvojila jedan jedini bod.

Liverpool je izgubio od ekipe koja je 19. u trećoj ligi, iako je Rodgers na teren poslao dosta jaku postavu, koju je predvodio prvi strijelac ekipe Luis Suarez. U nastavku je ubacio u igru i kapitena Stevena Gerrarda, ali ni on nije uspio spriječiti ponižavajući poraz.

"Mislio sam stvarno da smo prešli taj nivo. Mi u ekipi nemamo mlade igrače svjetske klase, oni moraju raditi s velikim intenzitetom svakog dana. Ukoliko neće, vrlo lako bi se mogli spustiti na znatno niži nivo. Ovo je surova škola. Mi nemamo dovoljno dobru ekipu da bismo dobili 60 ili 70 posto utakmica u sezoni. Moramo objema nogama biti na zemlji u svakoj utakmici, inače ćemo se mučiti", veli Rodgers, koji je posebno ljut na svoje mlade igrače.

"Moramo imati grupu igrača koja je gladna igre i uspjeha u svakoj utakmici. Naši mladi igrači nigdje neće moći pronaći većeg uzora od kojeg mogu učiti od ovog kojeg već imaju u Stevenu Gerrardu. Ukoliko to ne učine, vrlo brzo će se naći u trećoj ligi. Onda će moći samo žaliti za prilikom koju su imali i uprskali", zaprijetio je Rodgers.