Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mancinijeva je sreca sto ga placaju praznoglavi i bogati, inace bi davno odletio. Dzekina je nesreca sto ce Balo uvijek po Manciniju biti ispred, pa makar dobivao i crvene kartone i ostavljao ekipu na cjedilu. Dalje, ekipa uopste nije ekipa, golove koje je Dzeko dao su plod njegove borbenosti, a pravih lopti mu nema ni za lijeka (pogotovo od Silve). Dzekina je sreca pa je jak i fizicki i psihicki, te nece pasti. A Mancini je lukavi papak, pa cijelo vrijeme dize Dzeku u nebesa da ga niko ne moze direktno optuziti za Dzekino neigranje i Baline budalestine na terenu. Ipak, mora otici, samo na nesrecu, nece jos bar godinu dana...kada ispadne iz LP.
@sps cemu raspravljati sa ovkavim k.ret.enom kad su mu komentari kontraadiktorni. pa zadnji gol dzeke je cisti pokazatelj koliki je to talenat, dobio je loptu slucajno, odlicno se namjestio, potkopao i smjestio pokraj stative i uz same raslje. zamisli ti k.r.e tenu retardirani da je dzeki vise onakvih lopti, svaka bi usla nije bitno sa koje noge. prema tome, tvoje fudbalsko znanje, i ocit kompleks vidic i man utd neki ne kontaju, ali ja kontam, vidic ce uvjek biti samo u odbrani, sto nije atraktivno, dobar igrac ali defanzivac nazlaost, tvoju.
Zanima me jesi li ti iz Bosne i Hercegovine? Ako jesi, gdje je minimum patriotizma, pa da makar ne govoriš \"puca mi k-u-r-a-c i za Shity i za Dzeku\" (ne traži se od tebe da navijaš za City zbog Džeke na uštrb svog GGMU)? Ako nisi, izvini, za City i Džeku te ništa ne veže.
Sta je ovaj ZASLUZIO????? HAHA nebih ti dao borac da vodis
@ JA neutalnost se odnosila na klub Shity i njegove napadace. U tom pogledu sam neutralan govorim realno da je Baloteli talentovaniji, kvalitetniji i vise potreban Shitiy-u od Dzeke. Dzeko je klasican centarfor i kao takav u timu gdje nema pravih veznih igraca on ne moze napraviti apsolutno nista. Mora se boriti za svaku loptu i svaki napad. Ne sporim ja da on ima kvaliteta al` u ovom timu ce uvijek biti 2-3 opcija ! ;)
ma Arsenal je Barsa i za City i za United.... MANU vjecito si.lu.je loptu, ali uvijek pobjede...i na tome im svaka cast, imaju duh, imaju psihu...znaju da igraju na rezultat i da osvajaju trofeje....a da fino igraju, i lijepo za oko, e to ne...!!!!
veliki SAF? ? ? GGMU ? ? ? može jedna moja- PKID (pushite kittu iskompleksirani debbili)
@sPs: to \"needucirani cobane\" vise govori o tebi nego o meni...nisam napisao \"zadnji gol\", nego \"golove\"...a koliko je Balo uticao na igru pokrivanjem golmana, ti si sigurno puno bolje vidio od onih sudaca tamo, svaka cast...i velika hvala na objektivnosti...a neutralnost da i ne spominjem (vidi se iz GGMU) :))))
@ JA Needucirani cobane nemoj da pametuje previse i da izmisljas da su Dzekini golovi njegovo djelo borbenosti... Zadnji gol mu se odbila lopla na peterac pri tome je bio pasivni ofsajd u kome se nasao jedan Shity-ev igrac koji je utica na igru, tacnije pokrivao golmana, sto je trebalno biti svirano znaci ponisten gol. Ja sam tu neutralan, puca mi k-u-r-a-c i za Shity i za Dzeku i za Ballotelija al` ako gledamo realno Baloteli jeste malo lud i bezobrazan, al` je igracina za Deku ! GGMU !
Zasluzio si ti moj Kuuu r a c... , Nemas ti poima ni ona budala arapska sto te placa
Gluo naslov ako uzmemo u obzir da 35 godina nisu osvojili ni jedan trofej a pritome je veliki SAF za 25 godina rada osvojio 31 i na putu su aBd jos 2 trofeja !!! :) :) GGMU !!
Ne spominje Djeku????