Nakon remija s Liverpoolom
10
Roberto Mancini: Prvenstvo nije gotovo
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa znamo svi da prvenstvo nije gotovo, al za tebe i tvoj shity jeste
Prvi!!! Za tebe mancini je sve gotovo
Dopušteno je protiv Liverpoola remizirati, ali nije protiv QPR-a. Gotovo je. GGMU
KADA BI TI OTIŠO BILO BI ŠANSE, SA TOBOM SUMLJAM
majci muz bio, sta pricas ti?
@strasno Covjek maloletnice nudio svojim drugovima - smenjivali se danima u selu u Srbiji. Zapitam se jesu li Srbi mentalnog obolenja? U Americi momak ode u skolu i pobije 20-30 svojih jarana i zapitam se jesu li svi katolici mentalnog oboljenja!? Brevik u Norveskoj pobije 100-tine ljudi i zapitam se jesu li skandinavci mentalnog oboljenja!? budala je svugdje - generalizanje je ciljano pokvarenjastvo insana!!!
Djevojka Amela B. (21) iz okoline Zenice nedavno je upoznala muškarca putem interneta, ne sluteći kroz kakav će ho ror proći nakon što se upoznaju. Stravičan slučaj zbog kojeg je Amela završila na Klinici za psihijatriju UKC-a Tuzla, kako saznaje "Dnevni avaz", dogodio se u selu Dubnica kod Kalesije. Nju je zlostavljao pripadnik ve habi jske zajednice iz Dubnice, kojeg je prethodno upoznala putem interneta. Premlaćivana je, polomljene su joj obje noge, ošišana joj je kosa, a pripadnik ve ha bi jske zajednice, s kojim je djevojka navodno ostala i trudna, nanio joj je povrede genitalija oštrim predmetom, zbog čega joj je izvršen ab 0rtus Na ovo niko od vas nema komentar, ali ste zato napisali cijeli roman na vijestima o americkim zvijezdama, svjetskim fudbalerima i klubovima, Iranu, Siriji, zbivanjima u Hrvatskoj itd. Znaci, ovo sto se djevojci desilo smatrate normalnim i nemate na to sta reci. Pocinjem se pitati da li je islam neka vrsta mentalnog oboljenja?
Znas kako kazu nije svaki dan Bajram :D
nije ,ima jos 10 tak kola do kraja ali prvak se zna
e jest strateg u PM
naravno da nije gotovo ko.nju zabarski,ima jos 13 kola..,ali ti si ziyanio sve sto se moglo ziyanit..
Skinut koef. 33. Javite mi se na mail i poslat ću vam sljedeću besplatnu informaciju koju dobijem iz Meksika. Radi se o prelazu s većim koeficijentom ili konačnom ishodu utakmice. Ovisi što mi jave. Ništa ne gubite, možete samo dobiti...Mail: [email protected] Ovaj par s kvotom 33 nisam s nikome poslao. Postavljen je kao dokaz da imam provjerene informacije iz Meksika koje mi javljaju dva frenda potpuno besplatno. Drugi vas lažu da plaćaju parove i po 500 eura ali to je čista prevara. Ja ih dobivam svaki tjedan/vikend potpuno besplatno. Neću vam ih prodavati, prvo ću vam se dokazati. MEKSIKANAC.BLOGER.HR
@@24% Halaso bez skole, znanja i zvanja ukucaj Drezden na Google, pa vidi sta je ostalo od tog grada nakon 2. svjetskog rata i uporedi slike Drezdena 20 godina kasnije pa onda pricaj o Sarajevu, Vukovaru itd. Od Berlina, od cijelog grada Berlina, ostala je samo jedna crkva, pa vidi ga 20 godina nakon rata! Takvi kao ti su davali gooozu da rade tamo i grade ga! M...r..s.. halaso nepismena, neradnicka i kriminalna u P.M. kome vise kukas nad ratom od kojeg je proslo jos malo pa 20 godina! Cijeli se svijet vise puta izgradio od tada, a ti jos krivis "agresore", nafaku ili sta vec i trazis sadaku od koga stignes. Idi radi nesto! Bar SEBI ocisti snijeg pred kucom! Ili nemoj, nego i za to krivi "agresora" i gledaj kada ce ti se krov srusiti na glavu kao na Skenderiji. Ima li i jedan muzej da ga niste jos zatvorili? Neka, i ne treba to halasi poput tebe. M...r..s.. stoko bahata. I ti bi vize da ostatak svijeta unistavas? C..r..k.n..i. u svom toru neradnicka b..a..g..r..o!
Do sada je EU u Bosnu spucala 15 MILIJARDI EURA i to preko institucija, ne racujmo tu privatna ulaganja, i sta ste napravili od toga? Samo da Bakir ima kompletan escajg zlatnih kasika po glavi stanovnika. Vise puta!
Legendarni Manchini uzvraca udarac. Pustio je bod Liverpoolu danas, iskljucivo zato sto su mu simpaticni i sta ga briga, moze mu se. Vrijeme da se onaj crveni, od alkohola podbuli nosonja hvata peMzije!
HAHAHAHA HAHAHAHA HAHAHA
@24% jel to upravnik ludnice ostavio otkljucana vrata pa ste vi iz svojih ludjackih kosulja iskocili pa sjeli za njegov racunar da pisete offtopic i nebuloze na tekstu o Manciniju. Vidi se da si Bobanovac cim pises tocno, sta se to tek po Hrvatskoj izgradilo za 20 godina. Sarajevo je pretrpilo stradanja kakvo nije dozivio nijedan grad u Evropi pa cak ni Vukovar. Sta vi imate? Osim lopova i tajkuna iz doba Tudjmanove vojne hunte nista.