Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne računaj po sebi. Ako ti mrziš druge jer su, kako vi kažete Vlasi, nisu svi takvi. ja sam Hrvat i opće mi ne smeta što je Robi u Zvezdi, kao što mi ne smeta nijedan uspjeh srpskih ekipa i inače svih iz bivše Jugoslavije.
Ovo su Josipovic i Tadic dogovorili transfer;-)))
http://dnevnik.ba/novosti/svijet/muslimanska-zlatna-mladež-seks-droga-i-alkohol-u-potocima
Zelim mnogo srece i pameti popularnom Robiju,zvezdinoj zvezdi...Mozda ga je neko smisljeno doveo,da na kraju svali na njega krivicu oko utapanja zvezde u mafijasko politicke ruke,i neregularnu privatizaciju klubova... A SAD ZELIM ZVEZDI I SVIM DELIJAMA DA CESTITAM DANASNJI DAN I GODISNJICU OSVAJANJA NASLOVA PRVAKA SVIJETA NA DANASNJI DAN 1991. POKAZALA SI ZVEZDO TADA KOLIKO SI JAKA,I NIKO JOS NE MOZE DA KAZE DA JE OSTVARIO STO SI TI TAD USPJELA. SRECNA GODISNJICA... http://www.youtube.com/watch?v=hjfPAeAkBPo
Gospodine Prosinecki da si bio pametan pa ostao u Zagrebu. Zato sto Zvezda nije vise klub za koji si ti nekada igrao.To je nekada bio ponos bivse drzave veliko ime u europi, a danas je to samo sjena nekadasnje velike institucije.Vecina danasnjih simpatizera zvezde su nacionalisti i radikali.Njeni navijaci su ratovali u hrvatskoj i bosni u ime srpstva.Danas je zvezda simbol veliko srpske ideologije nazalost.Kada ne budes mogao da ostvaris njihove nerealne ambicije odbacit ce te kao staru krpu i prisit ce ti etiketu ustase.A takav dobar fudbaler i prije svega dobar covjek kao ti nije zasluzio da ga pljuju.Milsim legendo da si pogrijesio nisi ti jos dobrodoso na marakanu.
Sad ce cig.ani da mu pjevaju: Ti si zvezdin cet.nik Roberte, Roberte hahah Kako je treci stub srpstva sebi mogao da dopusti da je vodi hrvat hahaah
robert prosinecko!
Pravi pizdek, bit ce interesantno gledat kako ih dokusurava.
Koliko glup, ljen ili neupucen moras biti da ovakvu vjest pustis kad se vec jucer moglo cut direktno od aktera da mu ne pada na pamet. Sad neko dodje vidi negdje nesto i samo compy/paste i plehne na stranicu. uh .... novinasrtva i govana. Nadam se da ce biti sto vise portala i weba ne bi li se novinarstvo unistilo sto je prije moguce. kakvo j enije ni zasluzilo da postoji ko profesija. Ovo mu je najkraci put za unistenje :(
Žuti, legendo, dobrodošao nazad, svojoj kući. Uživam u ovom trenutku...ponavlja se mladost...ZVEZDO VOLIM TE!
na*ebo je kad se onaj ivan grozni vrati iz italije ...
Fino, sad će se zvati Robert Decembarski... :)) Al teško da i on može uraditi nešto s ciganskim klubom, njima treba Emir Kusturica... Samo Emir zna raditi s ciganima...
NK Partizan (Tuđman osnivač) NK C.Z. (Ikona kluba Prosinečki) Nk Hajduk iz Kule (dovoljno govori za sebe) hahhahahaha imal koji tamo FK ?????
Ne može biti podjednako inače ne bi igrao za Lijepu Našu nego podjednako.
Prosineckom majka NIJE Srpkinja, mozda je nekad bila, ali vec dugi niz godina nije! On je igrao za hrvatsku, znaci opredelio se za njih i ovde nema sta traziti.
Prosinecki je specijalni slucaj.Najvece dostignuce u karijeri je postigao u Zvezdi osvajanjem svetskog kupa.Drugo ,momak je od majke Srpkinje i oca Hrvata i podjednako voli Vaderland kao i Matherland.Cestitam mu na jednom i na drugom !
JAKA MU+DA I ON I ZVEZDA ! FUJ.