Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komedija Mandy najbolji golman a nije u najboljem timu
Lewa je stroj za golove, sezonama unazad dokazano. Dvije zlatne lopte je sigurno zasluzio. Uvijek cu pamtiti 5 golova za 9 minuta.
Messi je doktor nauka
Svi nesto pisu Bundesliga nije to nista i treba se dokazati negdje drugo itd itd..,pa ljudi moji ja ne vidim da se Messi nesto dokazaje u Francuskoj i upravo je ove godine dobio nagradu od Francuza jer igra kod njih i ni zbog cega drugog.
Čestitka za Poljaka našeg slavenskog💪
Što se tiče izbora laurelata podržavam. Kad pogledaš sve koji su ranije osvojili ovu nagradu, ima legimitet. Jedino što brka sve ove izbore je reprezentativnost. Ono ne bi be iznenadilo da sutra, bude 10 verzija nagrade za najboljeg igrača.leva top da se razumijemo. Vidim neku utrku uskoro. Još par nagrada da se dodijeljuju.
I kazu nije namjestena lopta za messija, sramota.
Mesi je imao 4 zlatne lopte dok Ronaldo 1 dok se nije pocelo sve raditi sa stigne Mesija po broju ZL. Kada je Ronaldo imao golove onda su bitni golovi, a kada ima trofeje onda su bitni trofeji, Zasto Mesi nije dobio 2016 godine kada je dao 59 golova i imao 31 asistenciju? Ronaldo je 2013 godine dobio samo radi golove zar ne? Svake godine se menjali kriteriji za zlatnu loptu i pravili se onako kako Ronaldu odgovara. Citav svijet zna da je dobijao zlatne lopte zbog Realovog lobija.
bundesliga na nivou francuske lige.kad se dokaze u italiji i engleskoj moze dobit onda zlatnu loptu.Messi je zasluzio zlatnu bio.Kad se dokaze u 3 lige petice kao ronaldo,ibra,dzeko itd mozda dobije zlatnu i bude priznat od svih.ovako ga nesto uvijek osporavaju i ako spada medju najbolje.
Zasluzeno
Zasluzeno, godinama vec najjaci napadac svijeta
Sve si rekao sa ovim najbolji napadac... i sam znas da nije najbolji igrac
Alexia Putellas najbolja fudbalerka na svijetu ! 🔵🔴
"...a prema mišljenju selektora, kapitena, novinara i navijača iz svih zemalja svijeta najbolji u sezoni iza nas je bio napadač Bayerna." A opet ti isti dadoše zlatnu loptu messiju
Zlatna lopta je za sezonu 2020/21, a ovo je za 2021 godinu.
Mašina, zasluženo, a i dobar sastav.
Zasto Salah ne dobije nagradu?
UKRAJINA - HRVATSKA 25:38 Razigrana Hrvatska deklasirala Ukrajinu