Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IGRAČINA
tako je sine bilale,uostalom ti si samo izjavio ono sto svi znaju i kako se ostatak pjetlica odnosi prema nacionalnom dresu...jedina razlika izmedju bilala i ostalih francuskih zvjezdica je ta da on fakat jeste zvijezda,iako cesto govori protiv repke opet lik dodje i obavi svoje profesionalno,dok ostali sute i glume...bayern4life-mia san mia...
Bilal pravi bosnjo,drzava uvijek u drugom plsnu......
ko navija za Bayern , zna o čemu Bilal priča .
eh šta je lojalnost i privrženost klubu :)
Ako mislite da tako ne razmisljaju Dzeko i neki drugi pojedinci onda ste pre pre pre naivni. Dokaz je samo po sebi njegovo hodanje po terenu. Kad biras izmedju neprofesionalnih i profesionalnih uslova znas uvijek sta ces prvo izabrati. Francuska reprezentacija vec od Domenecha i njegovog nafakaskog ulaska u finale preko Zidanovih ledja cirkus. Engleska isto. Uporedite samo kako Rooney i Dzeko igraju za reprezentaciju a kako za klub i ono nesta golova sto su sakupili imaju jer su nabusili San Marino Estoniju i tamo neke lijeve drzave. Covjek je malo emocionalan i osjetio je da mu se u Bayernu ljubav uzvraca a da ga u reprezentaciji samo pljuju pogotovo zbog skandala sa maloljetnicom. Tako se Dzeki i ostalim zgadi zivot kad skontaju da neki seljacki nepismeni funkcioneri preko njih zaradjuju pare i jos im ne pruzaju ni normalne uslove. Nego neki smjestaj kod njihovih rodjaka i prijatelja itd.
MIA SAN MIA BITCHEEEEEEEEEEES :D
Ma Bayern je institucija!
nije ni sve u lovi ili da je rekao esto lose. u bayernu je bio dok je imao aferu sa maloljetnicom i svi su bili uz njega. bayern je jedna velika porodica, ima svoj restoran tamo tamo. pa tu je njegov domov sada pa je i NORMALNO DA MU JE VAZNIJI BAYERN OD REPKE.
da ovo neki balkanac izjavi svi bi po njemu i drvlje i kamenje
svi golovi na 4 fudbal .com
pa to svi misle, samo je on imao hrabrosti da kaze srce je tamo gdje je lova, a za ideale ginu budale
Ti si budala Pantichu....vidi se po svemu, od face, preko ponasanja do izjava...kompletan idiot u paketu all in one
Naravno kad si fudbalercina nepismena i ne znas da sad dodje novi direktor kluba i sutne te, a da ti je drzava prepuna istorije ponosne, kulture i umjetnosti, vecih fudbalera..