Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed
Samo jako Riki, bit ce golova aBd!!
E opet pitari i to sve jedni te isti komentarisu a gdje je vas cimirot trener paoka ga salje na balet i vi o rijadu bajicu pricate sutite i poklopite se da nije zelje ne bi imali koga u reprezentaciju staviti i gdje vam je radovac cisti kopacke poslje utakmice
Umrite od ljubomore! Dok ljudi dan noc sjede prateci komentare na klixu, on vrijedno trenira, bori se, polahko staje na noge, a uz sebe ima ljude koji ga podrzavaju a to mu je jedino i bitno. Samo naprijed Riade, u inat tetkicama :)
Da nije autogol?
Nevjerovatno!!!!! Jel vijest provjerena?
Joj sto ce neki crci od zavisti...
strasna statistika, cak odbrambeni igrac navedenog kluba ima vise golova od Bajica
ko još prati neke azijske kupove drugoligaških igrača
Ko bi reko cuda da se dese
OK