Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bruka da je portugal prosao dalje
ma jarane, đe bruka? kome je bruka? prošli su časno i pošteno, niko nikog nije oštetio, ne može se žaliti na sudca, portugal se odbranio i iskoristio to što su se hrvati prepali penala.. ekipa kojoj su svi u napadu i kojoj se tek trojica vrate da brane kontru protiv četvorice zaslužuje primiti gol... sve stoji, mogli su hrvati proći ali i to bi bilo podjednako nezasluženo... niko nije zaslužio prolaz, a neko je morao... portugal je bio sretniji i spretniji i ćao.
Evo, kazu ... nije sigurno da Englezi idu kuci - skupljaju potpise da ostanu :)
Belgija-Italija finale.
ulovio kevin de bryne zlatnu ribicu ona mu veli ako me pustis ispunit cu ti tri zelje kevin veli hocu da driblam ko messi sutiram ko ronaldo a da sam brz ko h bolt i ribica ga pretvori u nikolu nikica...
Nedavno ovo neko napisa za Runija.
@AntiQ A vidio sam sad, bit će još istih komentara samo za druge igrače :D