Vratio se u klub gdje je počeo
0
Reyes raskinuo s Atleticom i potpisao za Sevillu
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je arsenal platio 35 milliona eura a ako je rekordni transfer arsenala 17 i to arshavin odakle dolaze te informacije? wenger danas nece da potrosi tako velku sumu za nogometasa a da je trosio tek kad je market bio jeftin
aaaa, pa dokad ce vise neznalice pisat! ako je Sevilja platila odstetu Atletiku to znaci da Rejes nije raskinuo (ugovor) sa Atleticom, vec da je ovo potpuno normalan transfer. A razlik izmedju raskida ugovora i transfera je velika.
\'vako ce i Dzeko jednog dana nazad u Zelju...za 40 KM sedmicno
kakav je ovo igrac bio ee