Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje se u ovoj izjavi ne navodi da ga Bayern ne interesuje, nemojte donosit vase zakljucke, Reus naredne sezone u Bayernu i mislim da ce mu dati 11-ku jer ce prodati Shaqiria!
Molim novinare da ispravno prevode informacije sa Njemackih web - stranica. Nije istina da je Rojs izjavio da nece u Bajern, to je pogresno prevedeno. Izjavio je da drugi ( menadzeri ) trenutno pregovaraju o tome gdje ce nastaviti karijeru. Dakle ni jedne jedine rijeci o tome da nece u Bajern.......Original informacija na N24 ...http://www.n24.de/n24/Sport/Fussball/1-bundesliga/d/5639104/-es-wird-viel-spekuliert-.html
nekoliko promašenih transfera i odlazak dobrih igraća već ste dole
Kad se odredena suma novca ponudi vjeruj zanimat ce te,sve se davno pretvorilo u biznis a sport je pao u neki drugi plan,zalosno ali istinito..
Come on YNWA https://www.facebook.com/SarajevoDresovi?ref=ts&fref=ts SENZACIJA !! POGLEDAJTEEEE
Ali zato Real Madridu nećeš reći ne :)
Tako je pricao Gotze i Lewandowski
Ako je ovo njegova cijela izjava, gdje je rekao da ga ne interesuje Bayern?
Isto kao i sa starletom,neymar rekao molimmmm :) Mediji su zlo danasnjice..