Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja ironija...toliko osporavani Torres najbolji strijelac. Bravo El Nino!
Mogu pljuvat po El Ninhu koliko hoce, on je igracina!!!
kad je onaj turcin sudio portugalcima i spancima, ovi su bili zabezeknuti, nikad vise nece dati tako nekome da sudi.
Pocemu je Torres najbolji strjelac? Kad je hrpa ih dala po 3 gola.
Daj ba jel ima clanka/texta da novinari Klixa ne naprave gresku ?! Usput svaka cast Spancima, nisu igrali u najjacem sastavu,al\' opet pokazuju dominaciju. Italije je sa 10-oricom izvukla sjajnih 4 - 0 nedo bog da je utakmica trajala jos 20 minuta ˇ^^^ Bra\'o Spanije odlicni ! ;)
Rekoh ja vama da se protiv njih niko ne moze s loptom sastaviti - cim je protivnik slucajno osvoji, oni se sa petoricom obruse na tog jadnika s loptom u protivnickim redovima kao psi, i dok si reko \"keks\", ode lopta. Pokusajte sacuvati loptu od petorice pasa koji stoje 10 metara od vas sa svih strana, i koji su fokusirani na loptu. Dajem vam 2 sekunde s njom. A ono sta naprijed rade je prica za sebe.
zao mi zabara majke mi al drago mi zbog ovog nesretnog toresa, pa nista ga u zivotu nije islo do sada ali evo krenulo ga kad su najmanje ocekivali
dobar je tores kada ne igra pod pritiskom, cim je pod pritiskom da treba dati gol nema ga ni na mapi
U Chelseau su tvrdili da Shevchenko i Torres \"nisu svjetski napadači\". Ljudi im khurcem začepili usta.
Torres je presladak!
Ja smo ne razumijem kad neko kahze dosad fudbal igraju.. oni igraju od noge do noge bas skolski, sto je puno bolje nego duge lopte ustvari sako ima svoje misljenje
jednostavno su najbolji ....igraju pomalo dosadan al efikasan fudbal koji nece biti lako kopirati
SAN IKER !
I ovde sam prvi vrijedni su davno ustali hahahaha